Deodorant fra Rudolph Care

Keep On Rolling Deodorant; den naturlige hverdagshelt til badeværelseshylden 

 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..

Keep on rolling – den lille, naturlige hverdagshelt

.. et par komplimenter til en Rudolph Care bestseller

Noget grønt og positivt

Huden i armhulen er tynd og fin. Og samtidig ofte udfordret af barbering, voks og almindelig friktion fra tekstiler i mange forskellige kvaliteter. Det er hårde vilkår for kroppen, og netop derfor har vi skabt den mildeste og mest plejende deodorant, som vi overhovedet kunne forestille os - uden at gå på kompromis med den essentielle svedduft-eliminerende effekt. 

Vi har tilsat en række plejende og helt naturlige ingredienser i deodoranten, som f.eks. aloe vera og kamille, der er vidt berømte for deres dulmende, kølende og beroligende effekt. 

KRYSTALSALTE OG MILD, NATURLIG PLEJE

Keep On Rolling er det helt naturlige valg af deodorant. Bakteriehæmmende salte fra krystalsten og blødgørende og fugtende elementer fra naturen giver dig en yderst effektiv og samtidig mild oplevelse af, at huden ånder, og at du er sikret mod unødvendig svedlugt og gener. 

Deodoranten er mild og eksklusiv neutral i sin duft og kan derfor bruges af såvel mænd som kvinder. Prøv den. Mild, blid og supereffektiv, når du vil af med varmen helt naturligt og helt uden lugtgener.

DEODORANT SKAL INDKAPSLE LUGT

Det er helt naturligt at svede. Og heldigvis, for det er ikke en funktion, vi selv er herre over. Til gengæld bestemmer du selv, om det skal være til gene for dig og omverdenen, for det behøver det ikke være. Sved er kroppens egen måde at afkøle sig på, for når sveden fordamper, køles huden og skiller sig samtidigt af med affaldsstoffer, og det står Keep On Rolling Deodoranten naturligvis ikke i vejen for. Hemmeligheden ligger i den naturlige krystal, Potassium Alum, som indkapsler svedlugten og efterlader dig med den rene, blide duft af Rudolph Care, som giver dig det afgørende strejf af luksus og selvsikkert velvære, selv på en varm dag. Huden ånder, og du kan ånde lettet op.