Facial Mist fra Rudolph Care

Her finder du Rudolph Cares udvalg af økologisk-certificerede, svanemærkede og naturlige facial mists, der på hver deres måde opfrisker din hud.

 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..

Eksperterne guider: Sådan bruger du din ansigtsmist

Læs om vores to forskellige ansigtsmist her

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

Rudolph Cares historie

... since 2009 for generations to come

Hvilken Facial Mist er den rette for dig?

Hos Rudolph Care har vi to forskellige facial mists, der hver især optimerer din hudplejerutine på et øjeblik. De to facial mists virker på hver deres måde – og leverer både rensende pleje og opfriskende fugt. 

Lad os præsentere dig for vores to mists: Acai Facial Mist & Mist Delight

Mist Delight

Mist Delight hedder også ’Refreshing and Hydrating Facial Toner’. Det er en blid facial mist, der på et øjeblik virker som et super fugtgivende boost på din hud. Denne facial mist frisker straks huden op med aktive ingredienser, der giver en fornyet følelse af energi til din hud. Den lette, naturlige facial mist indeholder bl.a. ingefær-ekstrakt, som beskytter huden mod forurening – og honning-ekstrakt, som hjælper huden med at fastholde og binde fugt. 

Facial misten er også rig på morgenfrueekstrakt, der har en lindrende virkning på en hud, som oplever irritation og rødme. 

Derfor egner denne naturlige facial mist sig særligt godt til dig med en mere sensitiv hud eller til dig med en tør hud, der trænger til et øjeblikkeligt fugtboost. 

Ligesom Acai Facial Mist kan du bruge Mist Delight som en del af din hudplejerutine, efter du har renset din hud – og inden du påfører dit serum, olie eller ansigtscreme

Hold den naturlige facial mist 30-40 cm væk og fordel over hele ansigtet. Du vil straks mærke, hvordan den blide, fugtgivende ansigtsspray opfrisker og forkæler din hud med fugt og fornyet energi fra de nærende ingredienser. 

Efter fugtboostet fra din ansigtsspray er du klar til endnu et lag fugt fra din serum, olie eller creme.

Du kan også bruge Mist Delight i løbet af dagen, når du trænger til en opfrisker. Misten er god, hvis du sidder meget foran en skærm eller opholder dig i rum med tør luft. Og så er Mis Delight også virkelig god som afslutningen på en flot makeup. Lad et enkelt pump mist dale ned over dit smukke ansigt, når du er helt færdig med makeuppen. Oplev hvordan makeuppen sætter sig, fjerner eventuelle pudrede rester og giver dig et naturligt, velfugtet look.

Acai Facial Mist

Acai Facial Mist virker som en økologisk-certificeret og naturlig skintonic og ansigtsspray, der både opstrammer, fugter og renser din hud. 

Acai Facial Mist er skabt med et højt indhold af økologisk troldnød, der beroliger irritation og rødme – og modvirker tilstoppede porer. Derfor er denne naturlige Facial Mist særligt velegnet til dig, der har en kombineret eller uren hud – eller hvis du blot ønsker at forebygge urenheder med et dagligt, rensende og opfriskende boost. 

Facial Misten indeholder samtidigt et højt indhold af økologisk acai-ekstrakt, der tanker huden op med antioxidanter, vitaminer og mineraler, som er med til at styrke huden og forebygge ældningstegn.

Denne Facial Mist er til dig, der ønsker en rensende, opstrammende og naturlig skintonic i din hudpleje, som skaber en perfekt base mellem din ansigtsrens og din efterfølgende hudpleje. 

Brug Acai Facial Mist, når du har renset din hud. Den opstrammende og rensende Facial Mist virker sammentrækkende på hudens porer – og efterlader din hud med en fin, ren og frisk overflade. 

Da ansigtsmisten samtidigt forkæler huden med fugt og antioxidanter, vil Facial Mist ikke virke udtørrende på din hud, men du vil kunne mærke, hvordan den aktive mist øjeblikkeligt arbejder med din hud, når du sprayer ansigtssprayen på.

Spray Acai Facial Mist over hele dit ansigt, hals og bryst. Hold flakonen 30-40 centimeter fra dit ansigt, så ansigtsmisten kan lande blidt som støvregn på din hud. Lad facial misten trænge ind, og følg så op med din foretrukne hudpleje.

Tip til en mere sensitiv hud; Facial Mist kan også bruges på en vatrondel, hvis din hud er mere sensitiv og reagerende. Vrid en vatrondel op med vand, spray 1-2 pump på den - og fordel på huden. På denne måde nyder din hud godt af alle de gode egenskaber – rens, opstramning, fugt og antioxidanter – men uden at få din hud til at reagere med rødme. 

Følg op med din vanlige hudpleje op oplev, hvordan facial misten skaber en effektiv base for din efterfølgende rutine.