.

22.12.2019

Dagens kalenderlåge 

… gemmer på årets sidste adventskonkurrence, som er fuld af funklede gaver.

I årets sidste adventskonkurrence kan du vinde et par helt unikke øreringe fra Maregold, som er skabt i et samarbejde mellem guldsmed Rebecca Elbek og Marie Worsaae. Øreringene gemmer på en historie, der begynder i Mexico med et ønske om at kombinere traditionelt håndværk med et ædelmetal. De smukke øreringe er designet med traditionelle glasperler, brugt gennem tiderne i smykker fra Mexico. De er kreeret på et lokalt værksted med mexicanske kvinder, der sammen med Rebecca og Marie skaber øreringenes farver og udtryk. Ved at anvende og støtte op om kvindernes traditionelle håndværk er Maregold med til at sikre og støtte det kvindelige lokalsamfund og deres unikke håndværk. Prikken over i’et sker i kombinationen af smykkedesignet og 14kt guld i smuk og unik formgivning.

Maregold x Rudolph Care - 4th advent competition 2019

Maregold x Rudolph Care - 4. søndag i advent

I pakken følger også Rudolph Care produkter, der sørger for strålende hud med Acai Facial Scrub Mask, Mist Delight, Moisture Delight, A Hint of Summer, Acai Facial Oil, Golden Kiss Body Oil – tilsat lækker duft fra Signature Notes Huile de Parfum.

Øreringe fra Maregold (14kt guld), værdi; 3.200 kr.

Produkter fra Rudolph Care, værdi; 2.765 kr.

Deltag i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Vi finder den heldige vinder efter juleferien, d. 3/1-2020, som får direkte besked pr. mail.

Share on: