.

23.12.2019

Dagens kalenderlåge 

… gemmer på den fjerde og sidste glow-guide.

Den er tiltænkt dig, der vil have det allersidste glød og glitter med inden jul og nytår. Det kan du få med Golden Kiss Body Oil. Golden Kiss Body Oil er en ret så universel glød-giver på grund af sine mange anvendelsesmuligheder.

1. Nærende kropsolie

De gyldne dråber nærer din hud i dybden med olier fra blandt andet jojoba, acai og sød mandel. Faktisk er Golden Kiss Body Oil i tæt familie med vores Acai Body Oil, hvor kun det naturlige guldglitter adskiller dem. Den intense næring fra olien alene bringer smuk, sund glød til din hud. 

Golden Kiss Body Oil - krops olie fra Rudolph Care
2. Liv og glitter-dage

Ikke nok med, at din hud får kærlig pleje fra Golden Kiss Body Oil, så får den den også til at stråle. Diskret og naturligt, men bemærkelsesværdigt, giver den arme, ben, kraveben og skuldre en lækker glød, der står i vidunderlig kontrast til årstidens mørke. Og så går den perfekt i spænd med julens glitrende varme. 

3. Naturlig highlighter og øjenmakeup

Et sidste tip: Sæt Golden Kiss Body Oil på din makeuphylde. Dup den på dine kindben og over øjenlågene – her vil både olien og guldglimmeret give dig et ’glossy look’. 

Hvis du er ude efter mere glød, kan du også læse vores glow-guides til A Hint of Summer, Aftersun Shimmer Sorbet og Acai Facial Oil.

Køb glow-produkterne her
Share on: