Kropspleje fra Rudolph Care

Her kan du finde alle de skønne, certificeret økologiske, blødgørende og luksuriøse kropsprodukter fra Rudolph Care. Alt fra lotion, scrub og selvbruner finder du her på siden, og du kan gå på opdagelse i de forskellige produkters egenskaber, ingredienser og finde tips & tricks dertil.

 

Glow Kit

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Silky Soap

200 ml
125,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..

Bland-selv hudpleje

Mix & match din body lotion og ansigtscreme med delikate olier
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..

Mommy and Me

Healing balm for mommy and baby
 

Shower Power Body Soap

250 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..

Signatur-behandlinger

Acai Organic Facial Care & Acai Organic Mama Care
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

200 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Silky Soap

200 ml
125,00 kr.
Please wait..
 

Exfoliating Soap

190 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand & Body Soap Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning

PLEJ KROPPEN MED SÆBE, SKUM OG SCRUB

Forkæl dig selv og din krop med daglig pleje fra top til tå. Kropspleje er ikke en tidsrøver, men en effektiv investering i en god kærlig vane, som du får glæde af hele livet. 

Uanset om du bader morgen eller aften, har kroppen brug for næring og fugt, som er kropsplejens våben mod vind og vejr, og hvad hverdagen i øvrigt byder din hud. 

Start for eksempelvis din plejerutine med en luksuriøs plejende skrub med vores Acai Body Scrub. Den fine gel forvandles til den blødeste lotion i mødet med vand. Abrikoskerne-granulat fjerner samtidig fint og effektivt døde hudceller, stimulerer blodomløbet og tager kropspleje til et helt nyt niveau, når det gælder den dybe, rene følelse. 

Til daglig brug vil du elske vores kropssæbe, Shower Power, som med sin cremede og skummende konsistens renser huden på kroppen, forhindrer udtørring og matcher hudens egen PH-værdi. 

Silky SoapExfoliating Soap og Soft Touch Hand Cream er god pleje ved håndvasken og altid klar til at give dig en mini-spaoplevelse, når du vasker hænder. 

Nærende og effektiv kropspleje starter med, at du vasker, scrubber og renser i dybden. Og øger effekten af de blød- og fugtgivende produkter, du kan pleje din krop med efter badet. 

PLEJ KROPPEN MED SELVBRUNER, NÆRING OG GLØD

Intet er så smukt som resultatet af effektiv, omsorgsfuld kropspleje. Og når man sit ønskede resultat med vores kropsplejeprodukter fra Rudolph Care, så er det tid til at fejre og forkæle lidt ekstra med det, der giver dig den udstråling, som ellers kun en lang ferie kan give dig. 

Forlæng sommergløden med vores Svanemærkede og COSMOS-certificerede økologiske Golden Kiss Body Oil, hvor vores eksklusive Body Oil er tilført et strejf af guldglimmer. Perfekt pleje af krop og sjæl. Og glamourøs forkælelse og omsorg til sommerben, skuldre, arme, bryst og kindben. 

PLEJ KROPPEN MED BALM, CREME OG OLIE

Valget af kropsplejeprodukt er som alle andre valg. Det er helt op til, hvad du mærker, at netop din krop har brug for. 

Skal det gå hurtigt en travl morgen, foretrækker du måske vores nærende og skønne Acai Body Lotion, som giver optimal fugtpleje og binder fugten i huden. Den er let i konsistensen, nem at påføre og vejen til en ensartet, blød og mæt hud. Det gør den perfekt til daglig brug. 

Trænger din krop til eksklusiv luksuspleje, så prøv vores prisbelønnede klassiker Body Oil, som giver huden smuk glød og udstråling. Den smidiggør og øger elasticiteten, trænger helt ind og efterlader huden silkeblød. Og så indeholder den hele fem nærende, økologiske olier, nemlig acai, oliven, mandel, kokos og jojoba-olie. Det er lækker luksus og kropspleje på absolut første klasse. Med synlig effekt, bæredygtig impact på både din krop og miljøet og fremfor alt; følelsen af ultimativ luksus for hele kroppen. 

Sidst, men ikke mindst, kan du invitere vores ultimative favorit Acai Body Balm med i kropsplejen. Balmen er faktisk lidt af et vidunderbarn i Rudolph Care familien og en af vores første-fødte klassikere. Nyd den tid, det tager, for balmen at smelte ind i huden - det tager nemlig toppen af hverdagens hast og jag.

Denne Body Balm nærer og genopbygger tør og skadet hud og indeholder reparerende ingredienser. Brug den til hele kroppen som en lækker blødgørende kur og på områder, hvor huden er på overarbejde. 
Brug den også som universalmiddel som fugtmaske til ansigtet, negle, hæle, albuer, gravide maver og alle de steder, hvor kropsplejen skal være mere end almindelig effektiv. 

Gå på opdagelse og mix dine kropsplejeprodukter, så du opnår de konsistenser og den effekt, som du fornemmer, at netop din krop har brug for. 

Når det gælder kropspleje, er der kun én regel: Det er dig, der kan mærke, hvad din hud trænger til. Uanset hvad du foretrækker, får du automatisk Svanemærkede og COSMOS-certificerede, økologiske luksusprodukter, som din hud vil elske.