Made in Denmark

”Rudolph Care er designet, udviklet og produceret i samarbejde med et hold af de dygtigste danske eksperter, og jeg er enormt stolt af, at alt laves i Danmark. Både på grund af ekspertisen, men også med de arbejdspladser, det skaber. Vi kan følge processen tæt og ved, at vores produkter bliver til under de bedste forhold. Og så elsker jeg, at der bliver kælet så meget for detaljen – selv banderolerne sættes på håndholdt og med snorlige præcision.” 

Andrea Elisabeth Rudolph 

 

2xblå

 

Alle Rudolph Care produkter er designet, udviklet og produceret i Danmark, og Made in Denmark er derfor ikke bare et velklingende slogan. Kun en del af ingredienserne hentes ind fra hele verden, og her er vi så til gengæld vidt omkring. Acai-bærret hentes for eksempel hos et community af lokale acai-bønder i Brasiliens regnskov, Amazonas (og det kan du læse mere om her).

Hvert enkelt Rudolph Care produkt er startet med en ide eller et ønske i Andrea Elisabeth Rudolphs hoved. Herfra begynder produktudviklingen, hvor ideen formes og forfines, før den præsenteres for laboratoriet i Jylland. Her sidder nemlig de kemikere, der knækker koderne for den høje effektivitet, perfekte konsistens, duft og luksuriøse finish, der er kendetegnende for alle Rudolph Cares produkter. Og det kan være en lang rejse, for Andrea er først tilfreds, når produktet er testet og tilrettet til, det er helt perfekt.

Fabrikken i Jylland er også her, hvor de færdige formuleringer brygges og fyldes på glasflasker og Svanemærkede plastflakoner. Hver eneste serum, øjencreme, bodylotion, balm – you name it – hjælpes derefter ned i de lilla æsker og får omhyggeligt klæbet en farvet banderole på. Alt sammen i hånden. 

 

Selv certificeringen Svanemærket er nordisk (i unik kombination med franske COSMOS, Ecocert – det kan du læse mere om her). Faktisk er alle Rudolph Care produkter certificeret med Svanemærket, der giver dig en unik sikkerhed for, at dit Rudolph Care produkt er blandt de mindst miljøbelastende indenfor kategorien, lever op til skrappe miljøkrav, tager hensyn til din sundhed og er af høj kvalitet.

Rudolph Care er dansk ekspertise hele vejen igennem. Det beviser, at effektivitet, økologi og luksus ikke er noget, vi behøver at forlade Danmark for at komme i nærheden af.  

 

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd

Acai, dyrket i Brasilien

Læs mere om vores nøgleingrediens

Værd at vide

Om Rudolph Care