Rudolph Cares sommerkalender

Sommereventyret er begyndt, og Rudolph Care er tilstede flere steder i det lune, danske land.Vi håber, at vores veje krydser hinanden - læs med nedenfor, hvor vi fortæller om alle vores planer og hvor, du kan finde os. 

Rudolph Cares sommerplan for sommeren 2019 Vi glæder os helt umådeligt til at sætte vores præg på sommeren 2019. Kom og mød os her: 

Sommerbutik i Tisvildeleje

Fra d. 29. juni til d. 24. august kan du som altid finde os i vores lille bob-up shop på hovedgaden i Tisvildeleje. Klik her for at læse mere om 'bobben', åbningstider og hvilke yndlingsprodukter, vi kommer til at forhandle udover vores egne.
 

Ødrømmen udleves på Bornholm

Fra d. 1. juli til d. 17. august er vi på solskinsøen Bornholm i samarbejde med Skagerak og Stilleben - læs mere om den lille, hyggelige pop-up butik i Gudhjem og åbningstiderne her.

Rudolph Care x Musik i Lejet

Fra d. 18-20. juli er vi på festival til Musik i Lejet 2019 - her vil vi sørge for en solsikker festival til alle med vores svanemærkede solprodukter, som er til fri afbenyttelse fra vores Rudolph Care solcykel. Find os rundt omkring på pladsen og på stranden. 

Rudolph Care Sun Tour 

Det sidste af vores famøse soltur rundt i landet står også på i juli, hvor vi turnerer rundt til forskellige Rudolph Care forhandlere i Jylland. Læs mere her. 
 

Sommerkonkurrence

Og sidst, men absolut ikke mindst, kan du her deltage i vores sommerkonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til vores webshop på 1000 DKK.

Har du købt solcreme endnu?

 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 15 - Shimmer Edition

100 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 50

150 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..