10 facts om Firming Couple

05.09.2019

Vil du lære vores nye grønne heltinder at kende? Her får du ti grunde til at være nysgerrig på de nye Rudolph Care produkter.Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care

1.

Både Firming Therapy Moisturizer og Firming Perfector Serum indeholder hyaluronsyre. Vores serum indeholder faktisk to forskellige slags. Hyaluronsyre er en meget effektiv ingrediens, som giver fugt, fylde og glød og arbejder i det hudlag, hvor huden naturligt producerer kollagenet, der udfylder hudens linjer.  

2.

Firming Perfector Serum er ikke kun tiltænkt ansigtet. Den kan udrette ligeså synlige resultater på hals og bryst/dekolletage. Faktisk mener vi – sammen med mange andre hudplejeeksperter – at ansigtspleje altid inkluderer hals og bryst. 

3.

Du finder mango-smør i Firming Therapy Moisturizer, som er en sand ven, når hudens naturlige fugtbalance skal bevares og værnes om. 

4.

Andrea Elisabeth Rudolph har selv testet de nye produkter sammen med Rudolph Care teamet. Det tog lang tid at finde den helt rigtige effekt, konsistens og duft, men hårdt arbejde, mange prøver og tålmodighed betaler sig. 

5.

Begge produkter indeholder vores klassiske Rudolph Care-signaturduft, men duften skiller sig alligevel ud fra resten af familien. Produkterne dufter nemlig i høj grad af det, de indeholder. Alt godt fra planteriget. Broccoli, grønkål, spinat, mango, frisk agurk, tidlige sommermorgener og en sart duft af nyslået græs. Næsten lige til at spise. 

6.

Rudolph Care hylder både indre og ydre skønhed, og vi er overbeviste om, at man bør pleje begge dele med kun de bedste ingredienser. Den tanke har vi særligt haft med i udviklingen af vores Firming-produkter. Og da vi nåede frem til den endelige ingrediensliste, som var fyldt med alt det bedste fra planteriget, blev vi faktisk ret lækkersultne. Det betød, at vi i samarbejde med Marie Hertz, som driver spisestedet Birkemosegaard Køkken og Det Økologiske Inspirationshus, har skabt fem retter, som stemmer overens med de nye medlemmer af ingredienslisten. De fem opskrifter får du i øjeblikket med, når du handler på vores webshop.

7.

I begge nyheder finder du avocado – og endda to slags. Firming Therapy Moisturizer indeholder avocadoolie, mens Firming Perfector Serum har æren af avocadoekstrakt. Avocado har regenererende egenskaber og gør huden silkeblød.

8.

De grønne heltinder er for alle, men er særligt udviklet til moden hud, som kan have brug for et ekstra, mere powerfuldt boost. Vi elsker nemlig smilerynker, glimt i øjet, glød og friske kinder, men erstatter gerne tørhedsrynker med velnæret hud fuld af liv. Hvis du og din hud endnu ikke er i kategorien ’moden’, kan du alligevel få stor effekt af produkterne. Så anbefaler vi, at du bruger dem i din aftenrutine, inden du går i seng, hvor de aktive, nærende ingredienser virkelig kan få ro og lov til at arbejde med din hud hele natten. 

9.

Æblestamceller – hvad er nu det? I begge nyheder finder du stamcelle-teknologi, som også er en helt ny ting i vores univers. Æblestamceller ligner hudens egne celler, og hjælper derfor din hud på vej til hurtigere regenerering, giver en lækker, glat overflade og en levende glød. 

10.

Og sidst men ikke mindst, indeholder begge nyheder naturligvis vores signatur-, hjerte- og nøgle-ingrediens, acai. Både i olie- og ekstraktform. Acai er rig på ekstremt mange ting – men særligt antioxidanterne og de essentielle fedtsyrer er noget af det, vi knuselsker power-bærret for.

Share on: