10 måder du kan bruge Acai Body Balm på

16.01.2019

Acai Body Balm er et alsidigt Rudolph Care produkt - vi deler 10 måder at bruge den luksuriøse fugtgiver på her

Rudolph Care Body Balm 145ml til tør hud

 

1. Kroppen - naturligvis

Det ligger jo i navnet, at den helt oplagte måde at bruge Acai Body Balm er at forkæle hele kroppen med den. Efter et varmt bad nærmest smelter den på huden og mellem håndfladerne og  efterlader kroppen fugtmættet og med følelsen af velvære. 

2. Kysseklar

Læberne elsker Acai Body Balm, og de bliver bløde og kysseklar på ingen tid med lidt kærlighed fra body balmen. 

3. Ansigtsmaske

For mange er det en del af rutinen at bruge Acai Body Balm som fugtmaske om natten et par gange om ugen - og med god grund. Den giver nemlig ultimativ fugt, næring og pleje hvor end på kroppen, man bruger den, og den kan derfor tanke ansigtet op på næring i mens resten af kroppen restituerer om natten. 

4. Oliekur til hovedbunden

Det virker måske lidt underligt at bruge et kropsprodukt i hovedbunden, men hvis den er tør, vil den altså elske at blive forkælet med den rige balm. Varm balmen i håndfladerne og massér det ned i hovedbunden med fingerspidserne. Vikl gerne et håndklæde om håret i lidt tid. Når du skal vaske balmen ud, gøres det nemmest, hvis du fordeler shampooen i det tørre hår og først derefter skyller med vand. 

5. Hænderne

Igen, et trick til natten; smør hænderne ind i body balm lige inden du falder i søvn – tag eventuelt et par bomuldshandsker på, så du ikke fedter sengetøjet til. Du vil vågne med babybløde hænder. 

Alsidig Body Balm til kroppen

6. Form øjenbrynene

Brug balmen i din makeuprutine, når øjenbrynene skal børstes og formes. Den vil både pleje brynene og holde dem på plads. 

7. Fødderne

Et sidste trick til natten; ligesom med hænderne kan du smøre fødderne ind i Acai Body Balm inden sengetid. Og giv eventuelt fødderne en lille massage imens du gør det. Måske finder du et ømt punkt, som kunne trænge til noget kærlighed. Tag derefter et par bomuldsstrømper på, lad det virke natten over og glæd dig til silkebløde fødder morgenen efter. 

Kropsrutinen med Acai Body Balm

8. De ekstra tørre pletter

Nogle af os kan have tendens til tørre pletter, som opstår tilfældigt rundt omkring på kroppen. De kan irritere, klø og udvikle sig, hvis ikke man plejer dem – men netop plejen kan du given dem med Acai Body Balm, som tanker de tørre områder op med masser af luksusfugt. 

9. Massage

Hvis du alligevel er i gang med at forkæle kroppen med balmen, skulle du prøve at give dig lidt ekstra tid til at massere den ind i huden. Det er en gave til krop og sind. Massagen vil nemlig øge din blodcirkulation, give huden liv og bringe sindet helt ned i gear. Acai Body Balm kan også bruges som massageprodukt, hvis din elskede fortjener en nakkemassage, eller hvis du skulle være så heldig, at nogen vil massere dig. 

10. En Babyblød baby

Har man ikke mere Mommy&Me, og har baby brug for kærlig, rig og nærende pleje, kan du trygt bruge Acai Body Balm i stedet for. Andrea Elisabeth Rudolph bruger selv balmen til de små derhjemme.

 

Vores luksuriøse Acai Body Balm findes i flere størrelser; 145 ml, som du både finder her på webshoppen og hos mange af vores forhandlere. Og så findes den i en stor luksusversion, 850ml, som kun kan købes her på vores webshop. 

Shop din foretrukne balm her
Share on: