3 grunde til at mist et sommer-must

17.07.2019

Vi lister tre grunde til, at man ikke vil undvære Mist Delight om sommeren. Mist til ansigtet fra Rudolph Care - Mist Delight

1. Når flyveturen bliver lidt tør

Skal du ud at rejse? Hav den lille Mist Delight travelsize klar i tasken, til når huden mærker flykabinens tørre luft. Særligt honningekstraktet i den powerfulde mist vil hjælpe din hud til at holde bedre på fugten.  

2. Kølende og forfriskende i varmen

Stiger temperaturen både på din hud og omkring dig, er Mist Delight også perfekt, hvis du vil opfriske huden og køle lidt af. Lad den eventuelt stå i køleskabet i et par timer eller tag den med i køletasken på stranden.

3. Meget mere end fugt  

Huden kan have det svært i varmen; udtørring og irritation fra solens varme og tør luft er blot noget af det, mange oplever. Og her kan Mist Delight også hjælpe - for ikke nok med, at power-dråberne tanker ansigtet og kroppen op på lækker fugt, så virker de naturlige ingredienser, morgenfrue og aloe vera, som lindrende ingredienser på stresset hud. 

 

Mist Delight er en af vores absolutte sommerfavoritter på et varmt Rudolph Care kontor, og vi håber, at du finder den en lige så stor favorit – som en del af din skønhedsrutine eller som en kølende forfrisker i håndtasken. 

 

Share on: