3 spaoplevelser, vi drømmer om

The Well

Et lille spasted udenfor Oslo skal besøges næste gang turen går til Norge. Her er inden- og udendørs bade med varme, kulde, bobler og vandfald. Her er sauna, dampbad, saunagus og te-ceremonier og generelt bare alt hvad et spa-hjerte kan drømme om. Inklusiv lækker mad, vidunderlig norsk natur og selvfølgelig alle de behandlinger, du orker.  

Alter Meierhof

Tyskland har en lang tradition for spa og wellness – ikke mindst i alpelandet, hvor saunaer og varme bade efter vandreture og lange dage på ski, skulle være ganske vidunderligt. Men også lige ved Flensborg og den danske grænse ligger der et spa med gourmetrestaurant, der er værd at besøge. Her kan man daske rundt mellem forskellige saunaer, inden- og udendørs pools, prøve Hammam eller det orientalske Rasul-bad. Man kan også få massage mens man ligger og kigger ud over smukke Flensborg Fjord. Uhmm….

Six Senses

Og i den helt eksklusive liga, er der selvfølgelig Six Senses, der har luksus-spaer over hele verden. Især spaerne i Asien skulle være den vildeste oplevelse, fordi man nærmest bor på spa’et, og er svøbt i luksus døgnet rundt. Behandlingerne er lange (to timers massage, jo tak!) og ofte er der flere behandlere på (fire hænder om massagen, oh yes!). Det er pebret, og langt væk, men en drøm, at få lov til at prøve.

 

Hvad med dig? Hvilke spaoplevelser står på din ønskeliste – og er spa overhovedet noget, du kan lide?

 

Forever Soft Conditioner Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Glow Kit

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
Share on: