3 tips til et strålende nytårslook

Nytårsfesten står for døren og drømmer du, ligesom os, om en sund og strålende festglød til den store aften, så læs med, når vi deler årets tre sidste tips til produkter, der kan gøre dig ekstra nytårslækker.

Glitter og glimmertips til nytårsfesten

Masser af glitter og dyb fugt

Lad din hud stråle med Golden Kiss Body Oil. Olien er rig på antioxidanter, der forstærker hudens naturlige elasticitet og effektivt modvirker ældningstegn - og så er den tilsat et elegant og naturligt strejf af guldglimmer fra mineralet mica. Golden Kiss Body Oil fedter ikke, men trænger hurtigt ind i huden. Den tilfører fugt og smidighed og efterlader din hud blød og med en smuk, glitrende glød. Du kan både bruge olien alene eller ovenpå din bodylotion for ekstra fugt. 

Hvis ikke du er den store olielsker, kan du bruge den gyldne og glitrende Aftersun Shimmer Sorbet på helt samme måde som Golden Kiss Body Oil. Den lette aftersun gel er også tilsat det naturlige, glitrende mineral, og vil give din hud en skøn glød. 

Makeup-finten

Der findes et tip, som både gør sig gældende for Golden Kiss Body Oil og Aftersun Shimmer Sorbet, og det er, at man kan bruge dem som en del af makeuprutinen. De funklende produkter kan nemlig bruges som en lækker highlighter, hvis du dupper dem på kindben, tindinger, kraveben og over øjenlågene. De to glitrende hjælpere er gode, hvis du har lagt naturlig og diskret makeup, men også hvis festmakeuppen har fået fuld skrue, og du lige mangler det sidste, plejende touch. 

Gylden glitterolie fra Rudolph Care

Lækker hud i én og samme æske

Nytårsgløden findes også i æskeform - Sparkle Like a Star. Den luksuriøse æske lever nemlig op til sit navn og vil få dig til at stråle med fire glødgivende og fugtgivende produkter; Cleansing Milk vil rense din hud skånsomt og effektivt, Facial Scrub Mask vil eksfoliere, ensarte og fugte huden og give den en perfekt base for den økologiske selvbruner, A Hint of Summer, som æsken også indeholder. Og sidst, men ikke mindst, indeholder æsken vores prisvindende stolthed, Acai Anti-ageing Facial Oil. Hvis du leder efter glød til kroppen, skal du gå efter æsken Be Bodylicious, som vil sørge for strålende hud med Acai Body Scrub, Acai Body Lotion og Golden Kiss Body Oil.

Alle os i Rudolph Care-teamet ønsker dig et strålende og lykkebringende nytår. Vi glæder os til at dele mange flere produkter, historier, tanker, ideer, tip & tricks med dig i 2019. Må du og dine kære komme godt ind i det nye år. 

Rudolph Care ♥

Festklar med parfume og økologisk selvbruner
Køb de lækre festprodukter her
Share on: