3 tips til sandal-klare fødder

29.04.2019

Sandalsæsonen er så småt på vej, og du kan allerede nu gøre fødderne fine og sommerklar med tre enkle trin. Håndcreme fra Rudolph Care til fødderne

Et fodbad med olie og badesalt 

Start med at fylde en balje med varmt vand og gøre vandet lækkert med de produkter, du ønsker. Badesalt og sæbespåner er fodbadsklassikere, men du kan faktisk give vandet lidt ekstra næring ved at tilføre en smule olie. Lidt ligesom, når du bruger badeolie i karbadet. Til det er vores nærende kropsolie, Acai Body Oil, vidunderlig. Varmen fra vandet udtørrer nemlig hurtigt fødderne, men det kan du forhindre med et par gyldne dråber af den lækre kropsolie. 

Skrub, skrub, skrub 

Efter du har givet fødderne lov til at nyde godt af det varme vand, er det tid til at skrubbe dem rene og bløde. Til det kan du bruge vores exfolierende og blødgørende Acai Body Scrub. Skrub fødderne godt med den ravfarvede gel og skyl dem med vand. Du kan stoppe her og fortsætte til næste trin, men hvis du vil give fødderne lidt ekstra kan du skrubbe dem en ekstra gang med Acai Facial Scrub Mask. Den rige skrubbemaske vil efterlade fødderne gennemfugtede – især hvis du lader den sidde som en maske på dine fødder i 15-20 minutter, før du skyller det af. Det vil give den rige sheasmør, bivoks og ikke mindst de økologiske olier tid til at trænge dybt ned i huden og nære den indefra. 

Frit valg på fugt 

Når du har skrubbet, skyllet og duppet fødderne tørre, skal du til at vælge den helt rette fugtpleje. Vi har flere favoritter, men vi lader valget være dit. Vores favoritter er følgende tre Rudolph Care produkter: Acai Body Balm – blødheden selv på krukke, som vil give rig, langvarig fugt til dine fødder. Acai Body Lotion er også en universel favorit – den absorberes hurtigt og giver masser af nærring fra sine mange økologiske olier. Og til sidst er den ubestridte klassikker til fødder; Acai Hand Cream – for selvom den lette, rige håndcreme naturligt er udviklet med hændernes behov i fokus, gælder disse behov faktisk også for fødderne. Acai Hand Cream fedter ikke, absorberes hurtigt og så nærer den tør hud i dybden med det samme. 

Køb favoritterne til fødderne her
Share on: