4 råd, Andrea ville give sit yngre selv

16.06.2019

Lad dig inspirere af Andrea Elisabeth Rudolphs 4 gode råd til sit yngre selv. Læs dem her. 
Andrea Rudolph i solen

1. Nyd alting, hele tiden

”Noget jeg ofte glemte som ung var at se skønheden i alting, og hvordan man skal huske at nyde ting for hvad de er lige nu. Alting ændrer sig, og det gælder selvfølgelig også kroppen, huden og ens udseende. Jeg glemte at sætte pris på ungpigebrysterne og æblekinderne og at perspektivere over mit ve og vel. At jeg er sund og rask – noget så simpelt som det. Jeg tror, at mange glemmer at stoppe op og nyde i de unge år, hvor alt går stærkt. Men når jeg ser tilbage, vil jeg ønske, at jeg havde sluppet speederen bare engang imellem og sat pris på alting for lige præcis det, det var.”  

2. Gå udenom det skadelige

”Jeg ville sådan ønske, at jeg havde været klogere på skadelig kemi, da jeg var yngre. Og jeg ville ønske, at jeg kunne have taget mig selv i kraven og vist det resultat, min blodprøve ville afsløre i 2006 – at mit blod var fyldt med mistænkt skadelige og hormonforstyrrende stoffer i en alder af 30. Det er en virkelig alvorlig ting, som stadig skræmmer mig at tænke på. Heldigvis blev vi klogere, og blodprøven blev mit incitament til at starte Rudolph Care.” (red. læs Andreas historie her)  

3. Brug lidt, men godt

”Som ung var ’the more the merrier’ et mantra, jeg levede efter. Jeg købte ting, jeg kun fik brugt en skamfuld enkelt gang. Hvis jeg kunne, ville jeg råde mig selv til at vende den om og tænke ’less is more’ i stedet. Det kom dog med tiden, da jeg fik øjnene op for, hvor skødesløst et forbrug jeg havde, og hvor lidt det egentligt krævede af mig at ændre det. Jeg bruger hverken færre eller flere penge på ting nu, men jeg køber færre, dyrere ting af kvalitet. Jeg elsker, når jeg kan mærke ordentlighed og forsvarlighed i de ting, jeg prioriterer at købe. Den glæde holder også længere, fordi produkterne lever længere.” 

Andrea Rudolph i Brasilien

4. Husk solbeskyttelsen

”Et sidste råd, jeg ville give mit yngre selv, er at solbeskyttelse er vanvittigt vigtigt. Som ung var jeg utroligt dårlig til at få købt solcreme, hvilket resulterede i, at jeg sjældent fik det brugt. Solcreme var en ting, som for mig kun hang sammen med en ferie syd på. Men hvor ville jeg ønske, at jeg havde passet bedre på. En solskade glemmer huden aldrig – hudcellerne tager skade, og genoprettes aldrig helt. Det er skræmmende vigtigt og noget, alt for få stadig ikke kender til vigtigheden af.” 

 

Andrea ♥

Shop
Share on: