5 hurtige tricks til at holde sommergløden ved lige

Rudolph Care økologisk hudpleje giver smuk smidig hud med glød

Vi har officielt haft en af de sløjeste somre i 38 år (!), og soltimer har vi ikke haft mange af. Der har dog være lige præcis nok sol til at vi har fået en lille smule farve, og den vil vi gerne beholde så længe som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt, der står i vores magt for at holde huden blød, velplejet og sommerbrun. Her får du vores fem bedste tips.

Lækker økologisk luksus bodyscrub fra Rudolph Care

1. Hold huden smidig

Du har sikkert hørt det før, for vi har sagt det mange gange. Smuk hud er smidig hud, og en af de dejligste måder, at holde huden smidig på, er ved jævnligt at forkæle den med eksfolierende Body Scrub. Når du eksfolierer huden, sætter du gang i blodomløbet, der booster hudens smidighed, ligesom du holder overfladen fri for tørre, døde hudceller. Det betyder, at din hud bliver både smidig og smuk, at se på.

 

2. Hold huden fugtet

Ja, det her trick kommer nok ikke som nogen overraskelse, men det er virkelig effektivt. Fyld huden godt op med fugt og få din sommerglød til at holde længere. Du fugter lettest huden indefra ved at drikke rigelige mængder helt almindeligt vand, ligesom friske, sprøde grøntsager forsyner dine celler med væske og vitaminer. Udenpå kan du holde fugtniveauet højt med god Body Lotion og/eller Body Oil. Smør dig ind lige efter hvert bad og få mest ud af de fugtbevarende ingredienser i produkterne.

 

Rudolph Care luksuriøs økologisk body balm til ultimativ fugtpleje

3. Hold farven dyb med balm

Ønsker du gå et skridt videre for at holde på din hårdt opsparede sommerglød, så kan Rudolph Cares Body Balm hjælpe dig. Den bløde, smøragtige balm fungerer som en slags ansigtsmaske til kroppen, der sørger for, at din hud får al den fugt og smidiggørende pleje, den overhovedet kan optage. Bedste resultat får du ved først at eksfoliere huden og så smøre den ind i et gavmildt lag balm. Vims lidt rundt inden du tager tøj på (eller smør dig ind om aftenen og lad balmen gøre sit under nattøjet) – det er en lidt fedtet, men helt igennem lækker affære.

 

4. Tank op med ny farve

Ja, ja, men jeg har jo overhovedet ikke nogen glød at vedligeholde, tænker du. Hvis det er tilfældet, så er du ikke alene. Du er heldigvis heller ikke dømt februar-bleg resten af året, for A Hint of Summer – Rudolph Cares økologiske selvbruner – giver dig misundelsesværdig og helt naturlig glød på et par dage. Giv huden de optimale betingelser ved at følge TIP 1 og 2, og brug så selvbruneren hver aften (måske også om morgenen, hvis du er helt desperat) i nogle dage. En fin, lugtfri og helt naturligt udseende glød tager form. Du blander bare selvbruner-dråberne i din Body Lotion og ansigtspleje og voila. Du stopper selv med selvbruneren, når du er tilfreds med farven, og holder den så vedlige en gang eller to om ugen.

 

5. Forlæng sommeren

Noget af det, der gør vores hud allersmukkest om sommeren er shimmer, og det er heldigvis ikke forbudt at bruge i de tidlige efterårsmåneder. Bland et par dråber Golden Kiss Body Oil i din Body Lotion eller Body Oil og lad de små glimmerstykker diskret holde din glød med selskab. Du kan også lade After Sun Shimmer Sorbet erstatte din Body Lotion på de dage, hvor du gerne vil vise lidt hud. Diskret shimmer gør altid hudens glød smukkere. 

 

den bedste fugtpleje til kroppen fra rudolph care

 

Ekstra tip

Lad gløden komme indefra

 

Du kan godt spise dig til en mere vedholdende sommerglød, hvis du skruer op for ting, der naturlig indeholder carotener, som eksempelvis gulerødder, sød kartoffel, tomater samt masser af bladgrønt som spinat og grønkål. Carotener er antioxidanter, der i store mængder kan påvirke pigmenteringen i din hud – altså det, der får din hud til at blive og syne brunere. Og det altså ganske uden sol. Så skål i grønkålssalat og gulerodsjuice, og nyd at din hud, og din krop generelt, bliver gladere af alle de gode grøntsager.

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Ikke så grovkornet

”Det kan være en stor udfordring at lave et produkt som alle andre mærker også har –...

Forkæl dit hår med et fugtboost

Et naturligt og velplejet ydre begynder med et sundt og velnæret hår – uanset om du er ung-...
Share on: