5 tips til efterårets hudpleje

14.10.2019

Årstiden er skiftet, og temperaturen følger hastigt med. Det betyder for mange mennesker ændringer i huden, og det giver anledning til at genoverveje hudplejerutinen. Måske oplever du tørhed, stramhed, rødme eller hud, der slår ud. Uanset din oplevelse, handler det lige nu om at imødekomme årstiden og din huds behov for balance. Til det har vi her fem simple tips.

1. Fugtbevarende rens

Udtørring er igen på dagsordenen, og det kan derfor være en god idé at skifte til en ansigtsrens, der både renser, nærer og fugter. Det gør Acai Cleansing Milk, med sit høje indhold af særligt oliven- og jojobaolie, som styrker hudens elasticitet og virker afbalancerende på huden.

2. Serum som undertrøje

Klæd huden ekstra godt på efter rens med et serum under din ansigtscreme. Vores to serummer virker begge som beskyttende undertrøjer på huden, som holder på fugten. Brug Smooth Operator Serum, hvis du ønsker dig en øjeblikkeligt ensartet og glat hud. Eller brug Firming Perfector Serum, som er rig på særligt hyaluronsyre, hvis din hud trænger til intensiv fugt og fylde. 

Acai Anti-stress Facial Cream til stresset hud

3. Beroligende, afbalancerende ansigtscreme

Den ultimative efterårspleje til ansigtet er Acai Anti-stress Facial Cream. For som navnet indikerer, har den evnen til at ’afstresse’ huden. Mange oplever stresset hud, der reagerer på efterårets skiftende temperaturer fra kold luft til radiatorvarme, og det kan du omfavne med denne creme. Særligt kamille og rød solhat er aktive, beroligende ingredienser, som Acai Anti-stress Facial Cream er rig på. 

4. En ansigtsmaske i ny og næ

Giv din hud lidt ekstra omsorg med en maske fra tid til anden. Acai Facial Scrub Mask passer ind på de flestes skønhedshylde. Påfør masken med cirkulære bevægelser og lad den sidde i 15-20 minutter. Udnyt ventetiden, hvis du er den travle type, eller sæt dig ned med en kop the, hvis du har masser af tid. Hvis din hud er for sensitiv til skrubbekorn og exfoliering, eller du blot ønsker en maske, som ikke skal skylles af, kan du bruge Acai Body Balm i ansigtet om aftenen, inden du går i seng. Den rige balm vil efterlade huden silkeblød og gennemfugtet fra det høje indhold af olier, sheasmør og bivoks. 

5. Giv kroppen en plejende kur

Din kropspleje kan også få brug for ekstra power i efteråret, og det kan gøres på mange måder. Vi elsker selv at blande lidt body oil i vores body lotion, men vi sværger også til Acai Body Balm som en nærende, rig kur til hele kroppen. Som det sidste vil vi, uanset årstiden, anbefale at exfoliere kroppen regelmæssigt. Det giver huden optimale forudsætninger for at optage næringen fra din hudpleje. Brug Acai Body Scrub en gang om ugen, og mærk hvordan den både fugter og blødgør huden over hele kroppen. 

Intensiv pleje til huden fra Acai Body Balm

Efterårsfavoritterne
Share on: