A Hint of Summer – 50 ml økologisk sommerglød

Vi nærmer os en varm sommers afslutning, og måske synes du, at din sommerfarve allerede er ved at aftage. Frygt ej – den kan nemt (gen)opbygges med vores prisvindende A Hint of Summer. 

Guide til brug af økologisk og svanemærket selvbruner fra Rudolph Care

Der findes nogle dejlige fordele ved at bruge selvbruner;

1) Det giver solbrun farve, imens man helt undgår solens skadelige UVA og UVB-stråler 

2) Man kan selv kan regulere, hvor brun man vil være.

A Hint of Summer er en tredobbelt prisvindende, økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve.

Svanemærket, økologisk og naturlig selvbruner fra Rudolph Care - perfekt til din sommerglød

A Hint of Summer doseres i dråber, og kan bruges til både ansigt og krop. Bland den med din sædvanlige bodylotion eller kropsolie – og i ansigtet med din dag og/eller natcreme alt efter, hvornår på dagen du vælger at påføre A Hint of Summer

Rigelig med fugt er vigtigt for et jævnt resultat. Bland dråberne med din daglige pleje i hænderne inden du påsmører det, og gør dig umage med at fordele det jævnt. Brug A Hint of Summer 2-3 dage i streg og følg op efter behov.

Husk at vaske hænderne grundigt efter, du har brugt A Hint of Summer – og vær ekstra nænsom omkring øjenbryn, hårgrænse, ankler, albuer og knæ. 

A Hint of Summer giver din hud en skøn glød, og så indeholder den blandt andet også plejende, naturlig og økologisk acaiolie og aloe vera, som på samme tid tager sig kærligt af din hud - læs mange flere tips og tricks til den svanemærkede selvbruner her.

Shop Bloggen
Share on: