Aldrig mere tørre hænder

Lave temperaturer, og dermed også lav luftfugtighed, kombineret med sæbefyldt håndvask kan vride al blødhed og smidighed ud af dine stakkels hænder. Knoerne bliver tørre og neglebåndene flosser med ømhed og betændelse til følge, og huden har det bare ikke godt.

Gør det til en vane at smøre dine hænder ind i et lag creme eller to hver gang du har vasket dem, og hver aften når du lægger dig til at sove. Brug et halvt minut på at massere cremen godt ind i huden og ekstra godt ind på neglebåndene.

Acai Hand Cream genopbygger hudens barriere, får ru og tørre pletter til at forsvinde og giver dine hænder antioxidant beskyttelse mod vind, vejr og forurening. Sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og et rigt indhold af acai tilfører fugt, modvirker ældningstegn og plejer i dybden – uden at fedte. Aloe vera og rød solhat beroliger og lindrer irritation, små sår og rifter.

TIP

Undgå meget varmt vand når du vasker hænder, fordi det udtørrer huden meget, og smør håndcremen ind lige bagefter. Så absorberes cremen lettest, og hurtigst. 

LUKSUSTIP

Skal du gøre det ekstra let for dig selv at huske, så hav en creme stående ved siden af håndsæben, en tube liggende ved sengen og en med i tasken.

Andreas sommerrutine

Andrea tyvstarter de gyldne og varme sommermåneder og deler her sin sommerrutine til både ansigt og krop
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream Travelsize

30 ml
75,00 kr.

Udsolgt

Share on: