Alternative måder at bruge dine Rudolph Care produkter på

Vi elsker produkter, som kan lidt af hvert, og det har mange af Rudolph Cares tilfælles. Læs med, når vi deler et par alternative måder at bruge produkterne på. 

Aftersun Shimmer Sorbet til spidserne

Din Aftersun Shimmer Sorbet kan give glimmer, glød og nærring til andet end din solvarme hud – nemlig dine hårspidser. Fordel en smule Aftersun Shimmer Sorbet i håndfladerne og før dem igennem dit håndklæde-tørre hår. Det naturlige, glitrende mineral, mica, vil give dit hår lidt ekstra shine og en lækker, gylden fornemmelse. 

Mommy & Me til eksem i alle aldre 

Selvom Mommy & Me er udviklet med gravide maver og bløde babyer i tankerne, er den lækre balm god til mere end bare det. Mange erfarer at komme eksem og ekstra tør hud til livs ved at pleje den med Mommy & Me efter behov.  

Acai Facial Scrub Mask til fødderne

Giv fødderne en skrubbe-fugt-kur med Acai Facial Scrub Mask. Skrub fødderne godt for at fjerne døde hudceller, og lad efterfølgende masken sidde lidt på dine fødder. Skyl efter med vand og mærk de plejende ingredienser fra blandt andet sheasmør og kokosolie gøre underværker for dine fødder. 

Brug Rudolph Cares Aftersun Shimmer Sorbet til dine hårspidser og giv dem et gyldent og velplejet look

Acai Cleansing Foam til benene 

Oplever du irriteret hud på benene efter barbering? Et lille tip er at bruge Acai Cleansing Foam (som jo normalt bruges til ansigtet), når du barberer ben – følg eventuelt op med Acai Body Balm og kys for alvor irriteret hud farvel. Mange mænd er også glade for at bruge Acai Cleansing Foam som barberskum til ansigtet.

Aftersun Repair Spray under solcremen

Selvom aftersun normalt bruges efter en dag i solen, så er Aftersun Repair Spray også rigtig god under solcremen. Spray den ud over kroppen, lad den tørre helt ind og smør dig derefter ind i solcreme (eller sololie) fra top til tå - gerne to gange lige efter hinanden, så du ikke misser et spot. Aftersun Repair Spray samarbejder med de mange, aktive ingredienser i solproduktet og danner en plejende base for din hud under det beskyttende lag solcreme.

Mange oplever at Mommy and Me kan komme eksem og meget tør hud til livs
Shop Bloggen
Share on: