Andrea om det gode liv

10.03.2019

Lad dig inspirere af Andrea Elisabeth Rudolphs tanker om at finde glæde de små ting.Andrea Rudolph bevæger sig op af vandet efter et morgendyp i København

Hverdagslykke

Lykken ligger tit gemt i de små, simple glæder i livet. Når du lægger mærke til det, der sker omkring dig – og har fokus på de små, smukke øjeblikke – som for eksempel at se solen stå op, mærke vinden mod dit ansigt eller at krydse ting af på din to-do-liste – er du mere til stede i nuet. “Med tiden har jeg fundet ud af, at det er de små ting i livet, der gør mit hjerte gladest. Mit hjem er fyldt med børn, så jeg elsker at stå tidligt op og nyde roen, mens alle andre stadig sover. Jeg kan godt lide at stå op en halv time før de andre og sidde med en kop god kaffe i stearinlysets skær eller tage et morgendyp i havet. De her fredelige morgenstunder gør mig lykkelig og giver mig overskud til resten af dagen – uanset hvad der sker.”

Andrea Rudolph drikker kaffe ved kajen i København

Intuitiv hudpleje

“Vi bliver hele tiden bombarderet med eksperters råd om, hvordan vi skal behandle vores hud. Jeg møder mange kvinder, som har fået at vide, at de skal bruge et bestemt produkt eller rense deres hud på en bestemt måde for at få den hud, vi alle sammen drømmer om. Jeg oplever dog ofte, at folk glemmer at lytte til deres hud, og at vi er blevet bange for at gøre ‘noget forkert’. Men intuition er et glimrende pejlemærke – også når det gælder hudpleje. Jeg tror på, at du skal turde eksperimentere med, hvad der føles godt og rigtigt for dig. Ingen ved det bedre end dig. Ligesom med sult er det afgørende, at vi mærker efter, hvad vores hud har brug for. Huden har nemlig forskellige behov fra dag til dag: ‘Min hud er tør i dag, så den har brug for ekstra fugt’ eller ‘Min hud er lidt rød, så den har brug for noget, der lindrer og dulmer.’ Og nogle dage handler det bare om at skabe mere tid til selvomsorg. Min hud afslører altid, hvordan jeg har det: Hvis jeg er træt, stresset, eller hormonerne suser derudaf, kan man se det på min hud. Og der er ikke to dage, der er ens. Så jeg må acceptere, at hudens behov varierer og også ændrer sig med tiden.”

Andrea Rudolph

Balancen mellem arbejde og fritid

De seneste par år er der blevet skrevet meget om balancen mellem arbejde og fritid i Danmark. Og det lader til, at vi danskere er gode til at finde den rette balance, eftersom vi har en topplacering som et af verdens lykkeligste folk. “Jeg kan takke min datter for den balance, jeg har i mit liv i dag. Da hun var lille, startede jeg Rudolph Care, og lige fra starten var jeg optaget af at finde balancen mellem at arbejde hårdt på at opbygge mit brand og samtidigt være en nærværende mor. Hver gang jeg hentede hende i vuggestuen og børnehaven, lagde jeg min telefon og computer væk, så jeg kunne være sammen med hende. Vi gik i zoologisk have, læste bøger og spiste mad sammen. Når hun så skulle sove, arbejdede jeg. På den måde gik mit arbejde ikke ud over vores tid sammen, og jeg gik ikke rundt med skyldfølelse overfor mit barn. Siden da er der kommet flere børn og to-do-lister i mit liv, men jeg lever stadig ud fra filosofien om at være nærværende og mærke efter, hvad der virker. Ved at være opmærksom på, hvad der giver mig energi, gør mig træt, glad eller ked af det, kan jeg bruge min tid og mit liv på den bedste måde. Og efterhånden har jeg lært at prioritere og gøre tingene i den rækkefølge, der passer mig og mine bedst.”

Andrea Andrea Rudolph og hendes datter Isolde i Brasilien

Shop bloggen
Share on: