Andrea som mor gennem Claus’ øjne

12.05.2019

Glædelig mors dag! Hos Rudolph Care lader vi dagen handle om at hylde og forkæle mor, og du kan her læse Claus’ søde, beundrende ord om Andrea som mor. 

”Andrea er dygtig til ekstremt mange ting, men den rolle, hun særligt mestrer, er mor-rollen. Jeg beundrer hendes evne til at balancere arbejdslivet som iværksætter og rollen som mor, hendes nærvær med ungerne og hendes evne til lynhurtigt at skifte ’chip’ fra den ene arena til den anden. Jeg kender ikke nogen, der kan være så jordbunden i travlhed, som Andrea. Hun trives med travlhed, hun kender sig selv i det, og hun er sindssygt sej til at navigere i alt det, der sker omkring hende.”

Andrea Elisabeth Rudolph med barnevogn

”Uanset graden af travlhed er hun mester i at skabe et univers for vores børn, hvor hver og én føler sig unik og elsket. Det er en kærlighed, de ikke skal gøre sig fortjent til - den flyder intuitivt fra et stort, bankende moderhjerte, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Hun nyder at være tilstede med børnene, det bliver aldrig for meget, og jeg ved, at hun har det allerbedst i familiens skød.”

Andrea Rudolph og hendes datter Isolde i Brasilien

Andrea glæder sig til at holde sommerferie og have alenetid med børnene i juli

”Andrea er vokset op i en stor familie med mange søskende, og det har altid været ekstremt værdifuldt for hende. Jeg er sikker på, at det er der, hendes pigedrøm om selv at skabe sig en stor familie kommer fra. Den følelse af uendelig kærlighed, nærhed og venskab, hun selv oplevede og stadig mærker blandt sine søskende, har hun nu skabt for en ny søskendeflok - og drømmen er gået i opfyldelse med vores fem fælles børn. Andrea har opnået mange ting, hun er stolt af – og med rigtig god grund. Hendes Rudolph Care familie er blandt andet én af de ting, men jeg ved, at førstepladsen til hver en tid går til os – og særligt ungerne. Jeg elsker at se hende mærke dybtfølt stolthed og lykke, når hun betragter børnene lege sammen på græsset i sommerhuset, hoppe på trampolin og nyde hinanden i deres børneunivers. På samme måde er jeg umådeligt, uendeligt stolt af hende.”

Sommerferie kalder på masser af is og masser af glæder for Andrea

Shop
Share on: