Ting, jeg glæder mig til i august

31.07.2019

Anden halvleg af 2019 står for døren, og sommeren er snart forbi for Andrea Elisabeth Rudolph. Læs med, når hun fortæller om august-glæderne. Andrea Elisabeth Rudolph og hendes cykel i København
”I august har jeg stadig lidt sommerferie tilbage, som jeg skal klemme det sidste kærligt og langsomt ud af. Jeg skal nyde den med alle ungerne i sommerhuset, hvor vi har været i en månedstid nu. Jeg elsker sommerlandet og det univers, jeg befinder mig i, når jeg er på ferie. Men lige så meget elsker jeg altså at komme tilbage til byen – lige fra den bekræftende summen af liv til letheden, thai takeaway, min bycykel og vante omgivelser. Vores hus har heldigvis ikke stået tomt sommeren over – vi har lånt det ud, så vi kommer ikke hjem til et spøgelseshus.” 

”I august glæder jeg mig også til at skulle til hele to privatfester. Den ene er hos Jacob og Mette, min store datters far og bonusmor. Og den anden er hos min veninde Yvonne, hvor jeg sågar har fået en fysisk invitation i min postkasse. Det er noget særligt, og sådan en invitation får mig altid til at glæde mig ekstra meget – den emmer af, at nogen har gjort sig umage og lagt en masse tanker og kærlighed i. Og så signalerer den også, at værten glæder sig.” 

”Når jeg får løsrevet mig fra årets sommerferie, skal jeg tilbage på arbejde og skyde anden halvdel af Rudolph Cares 10-års jubilæumsår godt i gang. Og jeg skal gense mit hold af 19 dejlige kollegaer. Det seneste år har jeg udvidet holdet med flere stærke og dygtige spillere, hvilket jeg er vildt stolt af. Med det nysatte hold skal vi føre nogle planer i mål, vi lagde i foråret, og det glæder jeg mig virkelig meget til. Og så skal vi på team-tur igen, hvor vi både skal arbejde koncentreret og have det hyggeligt – vi skal fintune planerne, visualisere, men stadig brainstorme. Jeg tænker ofte på, hvor heldig jeg er at have så gode kollegaer – vi er omgivet af så mange gode grin og omsorg hver eneste dag. Det er enestående. Resten af året byder blandt andet også på, at to helt nye Rudolph Care produkter slutter sig til familien. Det bliver så godt, og jeg ser helt umådeligt meget frem til at vise verden, hvad vi nu har skabt.” 

”Det sidste, jeg vil nævne for august, er den vilde erkendelse, at min datter skal starte i syvende klasse. Jeg ved, det er vildt for hende, men det er altså mindst lige så vildt for mig. Isolde fyldte tretten i juli, hvilket vil sige at hun er teenager nu. Syvende klasse er stort. Da jeg gik i syvende, gik jeg på sodavandsdiskotek og blev konfirmeret. Men lige så stor fan hun er af at skulle i syvende, lige så lille fan er hun af, at hun nu falder under kategorien ’teenager’. Hun synes, det er et virkelig negativt ord, som udskælder alt det, der sker i årene mellem tretten og nitten. Jeg prøver dog at overbevise hende om, at det bliver det fedeste, selvom jeg godt ved, at det også bliver turbulente, vilde år, hvor hun kommer til at lære vildt meget om sig selv og verden. Men altså, nu tager vi lige første skoledag, som jo altid er en kæmpe ting for mig, hvor hun ikke slipper for at få taget billede i pænt tøj med skoletaske på ryggen – og så er jeg sikker på, at hun nok skal forstå, at teenagelivet faktisk er okay, og at hun bare skal leve det på sin helt egen måde.” 

 

Hold sommergløden ved lige med...
Share on: