Andreas drømmehold i far-ligaen

05.06.2019

Glædelig fars dag! Læs med, når Andrea hylder sit drømmehold af fædre.

Mit drømmehold i Far-ligaen

”Spørger du mig, er det faktisk lidt Fars Dag hver dag. Og mors. Har man først truffet den store beslutning, at få børn med sin kæreste, så har man i virkeligheden givet manden i sit liv den største gave. Nemlig tilliden til, at han har potentialet til at blive verdens bedste farmand. Og personligt valgte jeg så meget plet. Min Claus ER verdens bedste far, på så mange parametre, der betyder noget for mig i livet. Han fortjener så meget mere forkælelse end blot én dag, som han i dag, ovenikøbet, skal dele med både Grundlov og Folketingsvalg. Han får også min kærlighed de 364 andre dage, jeg har. Jeg elsker virkeligt at være far og mor med lige præcis ham. Så han er naturligvis mit ultimative førstevalg, som uundværlig playmaker, på det hjemmehold af fædre, der fylder min verden”

Det er fars dag, og Andrea løfter sløret for nogle af de mange ting, hun beundrer ved Claus

Midt i målet

”Centralt på hjemmebanen står naturligvis min egen far. Min Pappi. Min livslange dansepartner og gen-grundsten til alt fra mit temperament til min oliven-hud. Vi bliver aldrig sådan rigtigt blege, vi to. Hverken udenpå eller indeni, når det gælder nye udfordringer. Jeg ved, at uanset hvad jeg gør, så har jeg Pappi lige i ryggen på back up. Vi deler glæden ved at bygge ting og bruge vores hænder og vores kræfter. Og faktisk, så er jeg næsten lige så stærk som ham. Næsten.”

Uundværlige på far-fløjene

”På fløjene har jeg naturligvis min store pige Isoldes dejlige far. Min makker i forhold til alt fra overraskelser, regler og til glæder og knubs i hendes teenagepigeliv. Han er en af de absolut bærende søjler i vores kæmpe store sammenbragte familie. Og så ser jeg ham i topform, som supermand og far for tre små seje gutter og brødre til vores pige. Isolde er så heldig at have så gode fædre i sit liv. Ved siden af ham, står mine to yngstes fuldstændigt fantastiske gudfædre. Hvilken gave. Hvilket overskud af ekstra tålmodighed, kærlighed, tid og omsorg til mine to små tutter.  Tænk, at de har to helt fantastiske mænd med sig som “fædre on the side”, for resten af livet. Jeg er så taknemmelig for alle mine fædre på Team Rudolph og kunne ikke ønske mig et bedre hold i livet. Glædelig Fars Dag til mine og alle andre gode mænd og fædre.”

Johannes og Alfred

Share on: