Andreas forårsrutine

21.03.2019

Andrea Elisabeth Rudolph lukker foråret ind med nye rutiner og rensende, forfriskende ritualer. 

”Foråret viser sig så småt, og det er nu, jeg vender hjem til et rensende ritual. Der skal gøres forårsrent på huden og i sindet, og det betyder at jeg finder Acai Body Scrub og Facial Scrub Mask frem. Afhængigt af årstiden har de to produkter forskellige roller i min rutine. Om vinteren handler scrub for mig om følelsen - at huden og kroppen bliver vækket af de skånsomme skrubbekorn, og at huden bliver ren, blød og glat. Hvorimod at min skrubberutine mod sommeren også handler om at gøre huden klar til at blive vist lidt mere frem. Det matte skær, der over tid dannes på huden, bliver skrubbet af og huden bliver levende og lækker at se på.”

Sådan skrubber jeg:

”En halv time inden, jeg tager mig et brusebad, skrubber jeg ansigtet grundigt og længe med Acai Facial Scrub Mask, lader den sidde og virke med sine nærende ingredienser og skyller den derefter af under bruseren. Inden jeg skrubber kroppen, slukker jeg først for vandet og dupper huden tør for overskydende vand – det gør, at scrubben ikke bliver skyllet af med det samme og får lov at sidde og nærre huden, indtil den skylles af. Jeg starter med at massere den ravfarvede skrubbegel ind i huden fra fødderne, underbenene og bevæger mig op. Jeg tager mig god tid, og skrubber indtil jeg føler, at huden er blød og ren – og så skrubber jeg lidt mere. Hvis den skal have ekstra gas, bruger jeg nogen gange en hamphandske til virkelig at få gang i blodcirkulationen. Især arme og ben får kærlighed – samt steder som albuer, knæ og ankler. Body Scrub er en skånsom, finkornet scrub og er et eksemplarisk bevis på, at blidt og effektivt sagtens kan forenes. Den holder min hud i form hele året, men jeg er især vild med at invitere den ind i mine faste rutiner igen i foråret.”

”Efter badet og den grundige scrub, giver jeg huden endnu mere liv og næring med Acai Body Lotion. Og især i forårsmånederne blander jeg den med selvbruneren, A Hint of Summer. Den giver min kropsrutine et strejf af sommer og varme, og gør min hud lækker og fuld af glød. Personligt bruger jeg ret mange pump, når jeg bruger selvbrunerdråberne, og det er meget individuelt, hvor meget produkt der er tilstrækkeligt for den enkelte – dog lyder tommelfingerreglen at 1-2 pump er nok til ansigtet, og 3-4 pump er nok til kroppen. Den lækre sommerglød, man får fra A Hint of Summer, skal vedligeholdes, så jeg bruger den i min daglige rutine hver anden dag.”

”Jeg bruger solcreme på solrige dage året rundt, men især nu, hvor forårssolen begynder at vise sig, inviterer jeg Sun Face Cream SPF 15 tilbage som en mere fast del af rutinen. Tid og grundighed i forbindelse med påførrelsen af solcreme er vigtigt for mig – solen er farlig, og alt for få smører sig tilstrækkeligt ind. Studier viser faktisk, at når man tror, man har smurt sig fuldt ind i solcreme, mangler man stadig 21% - og når man så smører sig igen, mangler man fortsat 9% af hudens samlede areal. Det er skræmmende, synes jeg, og jeg er sikker på, at det er en faktor i, at så mange hvert år får hudkræft. Derfor er et af mine vigtigste tip til det spæde forår, og resten af den solrige sæson; altid at bruge den anbefalede mængde solcreme, der står på produktet (en håndfuld til kroppen og en teskefuld til ansigtet) – og at smøre det ind af to omgange. Det giver nemlig huden mulighed for at absorbere hele produktet af to omgange, og så sikrer man oven i det at færre steder på kroppen bliver overset.”

Produkterne fra Andreas forårsrutine
Share on: