Andreas 3 simple trin til sommerens hudpleje

19.06.2019

For Andrea Elisabeth Rudolph er det som at vende tilbage til en frisk og lækker sommergarderobe, når man tilpasser hudplejerutinen sommermånederne. Læs med, når hun deler tre måder at gøre huden sommerklar på. 
Renseskum fra Rudolph Care

1. Vend tilbage til de lette renseprodukter

”Jeg vender altid ’hjem’ til lettere produkter, når varmen og de lunere dage viser sig igen. Og det gør de jo nu. Men særligt med renseprodukterne elsker jeg at vende tilbage. Vintermånederne og temperaturskiftet i foråret gjorde, at jeg i høj grad satte min lid til Cleansing Milk, som er vores rige, nærende rensemælk, men nu er det tid til noget lettere – jeg inviterer Acai Cleansing Foam tilbage som mit foretrukne renseprodukt i sommermånederne. Den renser min hud ren med sit knitrende, hvide skum – uden at udtørre, hvilket er utroligt vigtigt for mig. Jeg bruger dog stadig Cleansing Milk til at fjerne makeup, så helt pakket væk bliver den ikke.”

Forskellige Rudolph Care konsistenser

2. Skrub huden blød, jævn og ren

”Jeg nævnte tidligere på måneden (red. i juni, læs med her) om, hvor svært jeg har ved at undvære Acai Body Scrub lige nu. Men det gælder egentlig hele sommeren. Jeg elsker, hvordan eksfoliering holder min hud i topform, jeg elsker det ’rush’, jeg får fra blodet der pisker rundt i kroppen, efter jeg har skrubbet. Og så vil jeg aldrig undvære den unikke blødhed og ro, jeg oplever bagefter. Ansigtet sørger jeg for at skrubbe året rundt med Acai Facial Scrub Mask – det er en ting, jeg aldrig går ned på, og det er faktisk også svært at finde på en undskyldning for ikke at skubbe med Scrub Mask. Den er så nem. Jeg lægger den om morgenen, inden jeg går i bad og lader den sidde i 30 minutters tid, mens jeg fikser ting derhjemme eller leger med ungerne. Efter de 30 minutter går jeg i bad og skyller masken af, og jeg kan gå ud af badet med den blødeste hud, der emmer af næring og glød.”

3. Brug selvbruner og rigelig solcreme

”Helt essentielt for mig i sommeren er selvfølgelig solcremen. Og der er jeg ret stolt af at stå bag en solserie, der både er lækker, effektiv og tager hensyn til din, min og naturens sundhed. Det er dog uendeligt vigtigt, at man bruger den tilstrækkelige mængde solcreme, før SPF’en kan komme til sin ret – en håndfuld til kroppen og en teskefuld til ansigtet, og gerne to indsmøringer, så man ikke overser et spot. Udover solcreme bevarer jeg også det faste greb om A Hint of Summer, vores selvbrunerdråber, som både giver mig en sund, naturlig udstråling og holder min sommerglød ved lige.”

Andrea  ♥

Koralsikker solcreme fra Rudolph Care

Andrea Elisabet Rudolph og solprodukterne fra Rudolph Care, Sun Body Oil og Sun Body Lotion
Foam, scrub, solbeskyttelse og selvbruner
Share on: