Andreas tilbageblik på 2019

29.12.2019

Et jubilæumsår er slut og et nyt årti venter.

Januar

"Jeg startede 2019 på bedste vis med dem, jeg holder allermest af – nemlig min mand og vores 5 børn. Vi tilbragte nytårs aften hjemme hos os selv, og vi havde gjort os umage for at gøre det en helt særlig aften. Vi spiste syv retter, som hver af os havde bestemt. Vi fik alt fra østers og caviar til pepperonipizza og pastabolognese, og det var helt perfekt. Vi havde aftalt, at vi alle skulle holde en tale. Ungerne fortalte på skift, hvad de synes havde været bedst ved året, der nu var omme. Det var så fint, rørende og fuldstændig magisk. Den nytårs aften glemmer jeg aldrig." 

Februar

"Og i februar gik det løs. Rudolph Care rundede et skarpt og stærkt hjørne – et 10-års jubilæum. Mine kolleager og jeg åbnede dørene i vores nye hovedkontor i Valby til fest og fejring. Jeg har aldrig holdt så stor en fest, og jeg får helt ømme fødder af at tænke på det. The Antonelli Orchestra spillede, og drinksene var fantastiske. Jeg er så stolt over den fest og mit team, der fik det helt stablet på benene. De efterfølgende uger havde vi også de vildeste ”party-blues” – men heldigvis ventede et helt år med fejring, dans og skål." 

Marts

"I marts ryddede jeg op, gjorde pænt og blev forårsklar. Jeg hoppede i havet, giv i sauna og drak rødvin. Og så arbejdede jeg hårdt på udviklingen af Rudolph Cares nye Firming-produkter, som så dagens lys i september. Dem er jeg så stolt af."

April

"Måneden for min yndlingshøjtid, påsken, brugte jeg blandt andet på at besøge venner rundt omkring i landet. Vi besøgte Alfred og Arthurs gudfædre på Fanø og flere venner i Ry. Og så havde vi selv gæster i sommerhuset. Jeg elsker påsken. Kollektive, folkelige ferier og helligdage er det bedste – man bliver tvunget ned i gear og butikkerne holder rent faktisk lukket. Det er en pause, som sjældent byder sig, og jeg er sikker på, at det er sundt at omfavne den."

Maj

"Maj er en af de travleste måneder for mig. Underligt nok. Men der sker så mange ting. Først deltog jeg i Copenhagen Fashion Summit, hvor Rudolph Care igen var officiel beauty partner. Det betød, at vores ansvar var talernes udstråling, glød og makeup, som vi varetog i et sandt Rudolph Care univers i backstage-området. Det var som altid en fornøjelse og ekstremt inspirerende at lytte til de mange grønne, visionære talere – men jeg drømmer stadig. Skønhedsbranchen har nemlig brug for, hvad Copenhagen Fashion Summit er for modebranchen. I maj spillede Rudolph Care også fodbold for verdensmålene til GGW Cup i København. Ja, vi kan virkelig lidt af hvert i vores team. Og så var jeg vært for Elle Style Awards i maj med Nikolaj Koppel ved min side. Men allerstørst af alt, så blev jeg faster i maj. Til Roberta, som er det fineste jeg længe har mødt. Det er så sjovt endelig at se min bror i far-rollen, og både han og min svigerinde er så søde førstegangsforældre."

GGW CUP 2019 Copenhagen

GGW foto: Emil Lyders
Elle Style Award foto: Lars H. Laursen

Juni

"I den første sommermåned varmede jeg kroppen og sindet op til en dejlig, lang sommerferie. Jeg samlede trådene og lavede en fin sløjfe på dem, jeg kunne. Og så kom det første rigtige tegn på sommerferie; Rudolph Cares sommerbutik i Tisvildeleje åbnede for sæsonen. 'Bobben', som den lille biks hedder, er en sommertradition, jeg elsker at genbesøge år efter år – siden vi åbnede butikken for første gang i 2012, har den fyldt mine sommerferier med de hyggeligste minder." 

Juli

"Juli er sommerferie for alle pengene. Strand, festival, familie og venner. Intet andet." 

Andrea bader ved Ofelia Plads

Sommer i Tisvildeleje
August

"Pligten kalder igen i august, og jeg starter anden halvdel af 2019 ud med en stor rystesammentur for hele mit Rudolph Care team. Vi er gået hen og blevet 21 medlemmer af Rudolph Care-familien, og det er vigtigt, at vi har hinanden. Det har man, når man kender hinanden godt og stoler på hinanden – og ikke mindst tør stå på skuldrene af hinanden. Derfor tog vi på kollega-tur til Hindsgavl Slot, hvor vi lukkede arbejdet ude og indkapslede den kollegiale kærlighed til hinanden i smukke omgivelser. En helt anden ting, jeg også lavede i august, var at holde min datter i hånden, da hun skulle HPV-vaccineres. Det er en vigtig ting for mig at nævne, fordi jeg ser det som et kæmpe ansvar som forældre, at lade sine børn vaccinere." 

September

"I september lancerede Rudolph Care en nyt, stærkt skud på stammen - Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer.  To grønne heltinder sluttede sig til flokken med bagagen fuld af nye ingredienser, hvor hyaluronsyre, æblestamcelleekstrakt, grønkål, spinat, broccoli og mangosmør blot er nogle af dem. De er det bedste makkerpar, som omfavner min huds alder og erfaring og sørger for strålende, sund glød. I forbindelse med lanceringen åbnede vi vores House of Rudolph Care for pressen og senere på dagen for spændte kunder, som havde købt billet til et eksklusivt lanceringsevent."

Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care

Ingredienser firming produkter
Oktober

"I oktober var det rigtig stort for mig at deltage i bogudgivelsen af Malene Rabens bog, Fruen. Det er et værk, der har været længe undervejs, og jeg er så stolt af at se hende udkomme med det. Oktober betød også min endelige overgivelse til efteråret. Jeg fandt de uldne sokker frem og sluttede fred med tanken om, at sæsonen for bare ben var ovre for i år. På hjemmefronten bød vi velkommen til en lille killing, som skulle katteintegreres i vores hjem. Det gik stille for sig, for det var vigtigt, at vores hund Charlie kunne forliges med det nye medlem. Det gik heldigvis uden problemer, og de blev bedste venner med det samme." 

November

"November havde et særligt internationalt præg. Jeg var på lærerigt arbejde rundt i Europa for at researche og pleje samarbejder. Jeg var i Paris og Madrid, hvor jeg besøgte nuværende forhandlere og var på udkig efter nye. Jeg vendte hjem med viden, optimisme og endnu flere drømme."

December

"Jeg har brugt meget af den sidste måned af 2019 på at drømme, men også på evaluering. Jeg fremtidsdrømmer om, hvordan Rudolph Care skal vokse sig større og stærkere i en international kontekst i det kommende årti. Og jeg evaluerer på 10’erne, som snart er ovre. Tænk sig, at en idé, kunne vokse sig så stor. Og tænk sig, hvor godt og solidt noget kan blive, når man bestemmer sig for at gøre tingene ordentligt fra start – uden kompromis. Jeg drømmer om flere lanceringer, flere arrangementer og flere venner rundt omkring i verden. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med Rudolph Care 2.0." 

Andrea ♥

Shop bloggen
Share on: