Andreas vinterrutine

Det er tid til selvomsorg og gode kropsrutiner, som tager dig ned i gear og giver plads til dybe vejrtrækninger. Andrea Elisabeth Rudolph har i høj grad fokus på kroppen og hudens behov i en mørk vintertid, og du kan læse om hendes enkle, men luksuriøse, kropsrutine her. 

Andrea Elisabeth Rudolph

”I vinterhalvåret har jeg ekstra fokus på at give kroppen, sindet og ikke mindst huden en helt masse kærlighed. Og tid. Tid til kærlighed så man ikke går i vinterforfald. Ansigtsplejen og dens rutine er naturligvis altid vigtig for mig, men især kropsplejen er helt essentiel for mig om vinteren.”

Karbad

”Helt fra bunden i min kropsrutine tager jeg allerførst et brusebad, hvor jeg bruger Acai Body Soap til kroppen og renser ansigtet med Cleansing Foam. Men efter brusebadet kommer endnu et bad - nemlig er langt, varmt karbad. Vandet i karret er rygende varmt, og jeg elsker, når jeg kan lave mit eget lille dampbad med kombinationen af et brandvarmt karbad og et køligt badeværelse – så jeg kan svede lidt. Jeg gør karbadet klar ved at dryppe Acai Body Oil i karret. Det skåner huden og gør den mere modstandsdygtig overfor varmen og hindrer udtørring. Efter det tænder jeg et par stearinlys omkring badekarret (de svanemærkede af slagsen), og inden da har jeg sørget for vand med havtorn. Det er så lækkert og friskt. Nogle gange er jeg også heldig at få serveret et lille glas rødvin på karkanten. Efter klargøringen er det bare at hoppe i og nyde så længe, jeg har lyst.”

Økologiske kropsprodukter fra Rudolph Care

”Hvis karbadet har været meget varmt hopper jeg ofte under den kolde bruser efterfølgende. Det sætter også gang i systemet på en helt vidunderlig måde. Når jeg har duppet mig tør med et håndklæde, bruger jeg min elskede Acai Body Lotion blandet med den naturlige selvbruner, A Hint of Summer. Over hele kroppen. Min hud kan klare en god mængde farve fra selvbruneren, så jeg bruger faktisk ret meget A Hint of Summer i forhold til mængden af bodylotion. Mængden skal man dog prøve sig lidt frem med – det kan være meget individuelt.”

Certificeret økologisk og naturlig parfume fra Rudolph Care

”Efter lotion og selvbruner bruger jeg vores lækre parfumeolie, Signature Notes Huile de Parfum, på pulspunkterne. Jeg fordeler den delikate olie med pipetten – i knæhaser, på indersiden af albuerne, på håndledende og ved øreflipperne. Det er vigtigt for mig at få fordelt parfumen over hele kroppen – det giver en lækker helhedsfølelse af diskret velduft.”

Kropsrutinen med Acai Body Balm

”Hvis jeg skal skrue lidt ekstra op for selvforkælelsen, så slutter jeg min kropsrutine af med at smøre mig ind i Acai Body Balm. Fordi ikke nok med at den giver den lækreste fornemmelse på huden, så forsegler den også alle de lækre sager, jeg lige har givet kroppen æren af. Jeg bruger tid på at massere balmen ind. Jeg bruger slet ikke store mængder – dels fordi den er så drøj, men også fordi huden allerede er godt mættet af olien fra karbadet og den rige bodylotion. Og så bruger jeg selvfølgelig balmen i ansigtet som en fugtgivende maske og lader den virke helt indtil næste morgen.”

 

Andrea ♥

Produkterne fra Andreas vinterrutine
Share on: