Ting, jeg glæder mig til i april

04.04.2019

Andrea Elisabeth Rudolph glæder sig altid særligt meget til april, som er fyldt med minder og en skøn påsketid. Læs, hvad hendes april ellers byder på. Andrea Rudolph i Københavns hyggelige gader

”April er en af de dejligste måneder overhovedet. Alt får nyt liv, og foråret viser sig for alvor. For mig er april forbundet med utroligt mange minder – særligt om min mormor, som havde fødselsdag i april. Anemonerne, der kigger frem i april, er også fyldt med minder for mig. På gården, hvor jeg voksede op, havde vi en stor have, der endte ud i en skov. Skovbunden var hvert år dækket i det smukkeste tæppe af anemoner, som jeg tilmed plukkede fra i selvskab med min mormor. Jeg så de første anemoner, da jeg gik tur på Vestre Kirkegård for nyligt, og det gav mig de varmeste forårsfornemmelser. Jeg glæder mig til at se resten af København springe ud. Det sker lige pludseligt. Jeg tager mig selv i at følge knopperne blive større og større på træerne og gå og vente i spænding. Vi har et stort magnoliatræ i haven på Rudolph Care kontoret, og deres lyserøde toppe er begyndt at titte ud af knopperne – jeg glæder mig sådan til, at det træ springer ud!”

Anemoner

”Jeg glæder mig også til at give min egen have lidt kærlighed, men ikke mindst glæder jeg mig til at se, hvad det egentlig er for en have, vi har fået os. Vi flyttede ind i december, så vi har aldrig rigtig været i haven i fuldt flor, så det bliver spændende at se, hvad der gemmer sig. Jeg ved, at vi har et par frugttræer og en blåregn. Vi skal have sat et legehus op på et tidspunkt, men ellers tror jeg ikke, at vi gør så meget ved haven i år. Lige nu skal vi bare lære den at kende. Men jeg skal nok alligevel en tur i havehandskerne og have sat lidt potter frem og gøre det hele lidt forårsklart.” 

”I april kommer påsken også, og påsken er jo noget nær min yndlingshøjtid. Den er tilstrækkeligt lang, så man kan nå at få et break fra hverdagslivet. Og så er der intet gaveræs, stress og store forventninger, som til jul. Misforstå mig ikke; julen er så skøn, men påsken har bare det bedste fra begge verdener. Påskefrokoster, familietid, forår (som oftest) og et helt ’nede-på-jorden’-tempo. Jeg glæder mig til, at vi skal pynte til påske, Alfred (red. Andreas søn) var så god til at hjælpe mig sidste år, så det skal vi helt sikkert gøre igen – og nu er Arthur (red. Andreas yngste søn) tilmed stor nok til også at hjælpe til. Det bliver så hyggeligt.” 

”April byder også på et foredrag med Michelle Obama i Royal Arena. Jeg er blevet inviteret, og jeg er jo kæmpe fan af hele Obama-familien, så jeg må lige få styr på min indre fan-girl inden da. Jeg synes jo, at Michelle Obama skal være USA’s næste præsident. Jeg ser virkelig op til hende og hendes virke som førstedame, men også hendes rolle og plads i kvindesnakken og samfundsdebatten. Hun bringer så gode ting til bordet, og jeg glæder mig til at lytte til hende og lade mig inspirere.”

Andrea Elisabeth Rudolph glæder sig til det kommende halve år, som byder på mange spændende ting for Rudolph Care

”I slut-april skal Rudolph Care teamet og jeg endnu engang til Danish Beauty Awards. Det glæder jeg mig til hvert år, fordi det er et stort og godt samlingspunkt for hele skønhedsbranchen. Man kan få hilst på hinanden og komme hinanden ved på en anden måde, end man gør til dagligt. Danish Beauty Awards er en prisuddeling for de produkter, der er blevet lanceret i det forgange år. I år stiller Rudolph Care ikke op med et nyt produkt, fordi vi i anledning af vores 10-års jubilæum har valgt at fokusere på vores darlings – de første otte produkter, vi lancerede i 2009. Vi har dog indstillet en af alderspræsidenterne, Acai Facial Oil, til prisen ’Årets Klassiker’, så vi er selvfølgelig vildt spændte på, om vi får en beauty award med hjem igen i år.” 

 

Andrea 

Shop bloggen
Share on: