En bid af Bea Fagerholts skønhedsunivers

Rudolph Stories tager igen et smugkig ind i et personligt skønhedsunivers, som endnu engang kommer fra en sand skønhedskender; Bea Fagerholt. Bea har i mange år været skønhedsredaktør hos Eurowoman, og arbejder nu som freelance stylist og skønhedsskribent. Læs med, når hun fortæller om efterårets hudplejebehov, og hvordan de bedste skønhedstips er dem, der ikke koster noget.

Hvad tænker du, når du hører ordet ’skønhed’, og hvad er det for dig?
“Skønhed er noget jeg søger og gerne vil være i nærheden af. Det kan være et syn, en følelse eller en duft. Skønhed kan forveksles med perfektion, men den rækker dybere og er stærkt forbundet med en udstråling og en personlighed, der betager eller drager.“

Hvordan er din skønhedsrutine, og er der noget, du vægter ekstrahøjt i din rutine?
“Jeg renser troligt min hud hver aften, og jeg kan endda gå og glæde mig til det. Oftest lader jeg renseproduktet sidde på huden, mens jeg lige ordner et par ting i hjemmet. Jeg er glad for olie- og balmbaserede renseprodukter, og jeg renser gerne i to omgange og med en klud. Udover at jeg godt kan lide følelsen af at rense dagen af, har jeg også erfaret, at det for mig er nøglen til flot hud. Du får bare ikke en levende og glødende hud, hvis skidt og makeup får lov at sætte sine spor."

Hvordan er din skønhedsrutine præget af de skiftende årstider og nu især efteråret?
“Min hud reagerer altid på temperaturforandringer og det er her jeg prioriterer en professionel ansigtsbehandling, hvor et sæt dygtige hænder kan gøre alt det, jeg ikke selv kan derhjemme - såsom dyberens. Nu, hvor sommeren for alvor er slut, er jeg også begyndt på D-vitamin igen. Jeg bruger gerne olier året rundt og hver dag i de kolde måneder. Jeg sørger altid for at have en helt gennemfugtet hud og bruger gerne 3-4 lag i min hudpleje. Når det kommer til rens og pleje, er jeg wannabe-japaner."

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“Et koldt gys under bruseren hver morgen. Sådan har jeg afsluttet mit brusebad i mange år, og selvom det er uuuubehageligt i første sekund, så sætter det altså godt gang i systemet, og jeg føler mig vågen og klar i hovedet bagefter. Men jeg elsker også at synke ned i et varmt karbad efter en lang dag. Du kan have nok så mange produkter i skabet, men de bedste tips er gratis: søvn, vand, stræk ud, træk vejret dybt, og stryg altid dit sengetøj.“

 

Pssst.. læs også om makeupartisten Sine Ginsborgs skønhedsunivers her 

Fagerholt, Bea
Shop Bloggen
Share on: