Bryllups-beauty

Lørdag den 6. august 2016 var dagen for Jes' og min bryllupsfest i København. Vi havde inviteret vores gæster ud på en lille sejltur i Københavns Havn, med champagne og lækre kager, og derefter fest til den lyse morgen på Christianshavns Volde. Ingen af os er særlig traditions-højtidelige, så vi drak, spiste, dansede og klædte os lige efter vores hjerter og forholdsvis høje comfort-krav. 

Jeg fiksede selv hår og makeup, for det var vigtigt for mig, at jeg lignede mig selv. Så det blev til en grundigt omgang hårvask, føntørring og tørshampoo, et lille spænde og lidt mere makeup, end jeg plejer. Og det var helt perfekt. 

Udover en sikker deodorant på selve dagen, var Acai Body Scrub og meget generøse lag Acai Body Lotion, de vigtigste beauty indslag i ugerne op til festen, fordi jeg skulle have bare arme og ben. Resultatet var blød og gennemfugtet hud, der lige fik et hjælpende lag gylden olie på selve dagen. 

Mine bryllups-beauty-musthave er gamle kendinge, som jeg har brugt i mange år. Jeg ved, at de virker som de skal, og at jeg derfor ikke behøver at bekymre mig om min makeup i kampens hede.

Diskret lak til hænder og fødder fra L'Oréal Color Riche, nr 101. 

Matterende pudder, så dagens billeder ikke er fyldt med skinnende pande fra Chanel Les Beiges.

Tårefast mascara, der også forlænger og buer vipperne perfekt fra Benefit. Den hedder They're Real.

Favorit-duften i roll-on format til tasken fra Narciso Rodriguez, For Her.

Skoene fandt jeg på udsalg og jeg VIDSTE bare, at de skulle være mine bryllupssko. De har den perfekte højde til en hel dag på benene og er tilpas særprægede uden dog at tage al opmærksomhed fra tøjet (som jeg faktisk også delvist fandt på udsalg). Buketten er magen til den, der pyntede alle bordene til festen. 

Tip:

Vi havde lejet en Photobooth, hvor vores gæster kunne tage alle de selfies og gakkede billeder, de orkede. Billederne blev printet ud med det samme og der var konstant kø foran maskinen. 

 

 

FOTO: Abdellah Ihadian og Privat

Shop Bloggen
Share on: