Cecilie Rudolph x Rudolph Care Limited Edition Sommernet

09.06.2019

Cecilie Elisabeth Rudolph, tekstil- og printdesigner og søster til Andrea, står bag designet på dette års Limited Edition Sommernet, som du lige nu får med, når du shopper for 695,- på webshoppen. Læs om hendes tanker fra designprocessen her. Sommernet fra Rudolph Care - designet af Cecilie Elisabeth Rudolph

”I sommernettets designproces er jeg vendt tilbage til de artwork, der var i overskud, fra dengang jeg designede solseriens print i 2013. I den designkollektion var der nemlig en del udkast, der aldrig blev anvendt, så jeg synes, det var ret så nærlæggende at vende tilbage og holde fast i den røde designtråd.”

”Jeg har leget med ideen og illusionen om sol og strand, som baggrunden med vintage-reb og fiskenet sætter rammen om. Derudover har jeg leget med illusionen om solfiltre, havet og kontrasten mellem sollys og skygge. Cirklerne på nettet illuderer selvfølgelig solen. Jeg har brugt en markmaking-teknik fra et kurvefletmønster til at lave det. Tanken bag den gyldne baggrund var at give nettet en masse liv og ’solspil’, så det kunne emme af varme og højsommer – og ikke mindst den diskrete, indirekte reminder om, at huske vigtigheden af solfilter og skygge, når solen står højest. Det håber jeg, at de mange nye bærere af nettet, vil fornemme, når de bruger det sommeren igennem.”

 

Læs alt om sommernet-kampagnen her.

 

Shop for 695,- og få Limited Edition Sommernet med I din ordre
Share on: