Cleansing Milk – derfor er den ekstra god i vinterhalvåret

Rensemælk fra Rudolph Care

Luftfugtigheden og temperaturen har ændret sig markant fra den varme sommer, vi havde i år, og det kan betyde, at din hud hurtigere udtørrer.  Læs mere om, hvordan Cleansing Milk kan hjælpe huden i din renserutine til bedre at kunne holde på fugten. 

Selvom rutiner er gode, sunde og ofte skaber balance, er det også en ting man kan se sig blind på og køre fast i. Og det gælder selvfølgelig også renserutinen. Vi er mange der troligt renser vores hud morgen og aften, men hvor ofte overvejer vi egentlig, om renseproduktet er det helt rigtige lige nu? 

Cleansing Milk fra Rudolph Care

Når man renser sin hud, fjerner man snavs og fedt fra huden, hvilket er vigtigt, så porerne holdes rene og fri for bakterier. I den proces kan man dog komme til at fjerne for meget af hudens naturlige fedtstof, så den nemmere udtørrer. Det er her, at Cleansing Milk kommer ind i billedet.

Cleansing Milk er nemlig en rensende lotion, som effektivt både rengør og plejer din hud. Formålet er nemlig ikke kun at rense, men at tage sig af huden på samme tid med det høje indhold af økologiske olier. Olierne tilfører huden fedtstof, som gør den mere modstandsdygtig overfor den øgede fordampning. Det er selvfølgelig vigtigt, at du supplerer med plejende ansigtscremeserum, en fugtgivende mist og/eller ansigtsolie efter din renserutine, men renserutinen er ofte værd at kigge efter i sømmene, hvis man mærker tør hud eller generel forstyrrelse i fugtbalancen.

Rensemælken kan bruges både med og uden vand, og man behøver ikke skylle den af. Hvis du bruger den uden vand, brug da en vatrondel eller to til at påføre produktet – gnid nænsomt uden at gnubbe til du føler dig ren og renset. Hvis du bruger den med vand, brug den da på fugtig hud og massér den ind i huden med dine fingrespidser – fjern overskydende produkt med en fugtet vaskeklud eller en vatrondel. 

Når alt det gode og fantastiske ved Cleansing Milk er sagt, er det vigtigt for os, at du før alt andet mærker efter, hvad din hud har brug for. For nogle fungerer det helt perfekt at fortsætte med eksempelvis Cleansing Foam hele året rundt, og hvis man føler, at huden har det godt, så skal man selvfølgelig ikke fikse noget, der ikke er i stykker. 

Shop Bloggen
Share on: