Coming up : KALE!

21.08.2019

Noget nyt, grønt, blødt og stærkt er på vej - læs mere her

To nye Rudolph Care-medlemmer slutter sig til din og vores skønhedshylde d. 2. september 2019 - og uden at sige for meget, tør vi godt åbne lidt op for lanceringsæsken. Vi er stolte af at kunne præsentere naturlige ingredienser, som udgør nye, banebrydende, friske elementer i vores rosa hudplejeserie. Vi har ikke arbejdet med dem før, hvilket gør det til en ekstrasærlig lancering, vi går i møde. Vi glæder os mildest talt helt umådeligt. Nedenfor fortæller vi om fire af ingredienserne - men bare vent, du har stadig kun set toppen af de nye, grønne, stærke tilflyttere i vores bæredygtige skønhedsunivers. Stay tuned!

Grønkåls-protein
... gavmildt & graciøst

Grønkål er lækkert i madlavning såvel som i hudpleje. Det powerfulde grønkåls-proteiner pakket med vitamin A, E og C, som øger fugtbalancen og kollagen-produktionen i din hud, så den kan stråle af liv og øget elasticitet. 

Mangosmør
... modent & mageligt

Glæd dig til nærende mango-smør, som gør en ende på savnet til fugt og fylde. Mango-smør supplerer nemlig hudens lipider, som er hudens naturlige fedtstoffer, der medvirker til, at den bedre bevarer fugten.

Hyaluronsyre
... Henrivende & himmelstormende

Mød din nye bedste ven, som har evnen til at binde og bevare fugten i huden. Hyaluronsyre arbejder i de lag, hvor huden naturligt producerer kollagen, der udfylder huden. Fugtbalancen holdes i skak, og de fine tørhedslinjer bliver sat til tælling, så din hud kan udstråle den spændstighed og glød, den allerede rummer.

Broccoliolie
... billedskøn & bekendt

Vi har efterhånden krydset veje med mange forskellige olier i Rudolph Care - og har kyndigt kendskab til de gyldne dråbers effekt både på huden og humøret. Men broccoliolien er ny. Og åh, hvilken power-veggie! Takket være et højt indhold af plejende fedtsyrer beriger broccoliolien huden med smuk glans – og trænger hurtigt ind, uden at efterlade huden med en fedtet overflade.

imens du venter
Share on: