Rudolph Care til Copenhagen Fashion Summit 2019

11.05.2019

.. igen i år er vi officiel beauty partner til Copenhagen Fashion Summit. Følg med og læs mere her. Copenhagen Fashion Summit 2019 - Rudolph Care official beauty partner

Vi er begyndt at glæde os ekstra meget til dette års Copenhagen Fashion Summit, som løber af stablen d. 15-16 maj 2019 for syvende gang. Copenhagen Fashion Summit er verdens førende event for bæredygtig mode – og højest på dagsorden står sammenbringelsen af modeindustriens beslutningstagere til samtale og diskussion af industriens miljømæssige, sociale og etiske problematikker. Copenhagen Fashion Summits værdier og visioner stemmer i høj grad overens med vores i Rudolph Care, og derfor er vores samarbejde meget meningsfyldt.

RUDOLPH CARE på COPENHAGEN FASHION SUMMIT
 

Måske du alligevel undrer dig over, hvad vi som skønhedsbrand laver på en konference for bæredygtig mode? Som officiel beauty-partner er vores fornemmeste opgave at tilføje Copenhagen Fashion Summit et bæredygtigt skønhedspræg. Rent fysisk kommer vi til at være til stede back-stage, hvor vi vil sørge et smukt, naturligt og ikke mindst helt og aldeles bæredygtigt look  til alle talere, inden de indtager Koncerthusets smukke scene.  

Rudolph Care Backstage til Copenhagen Fashion Summit

TIL STOR BEUNDRING OG INSPIRATION
 

Copenhagen Fashion Summit er et event, vi ser frem til med sommerfugle i maven, fordi det giver en enestående mulighed for yderligere at udbrede budskabet om vigtigheden af bæredygtighed. Stillingstagen til bæredygtighed vokser i styrke, efterspørgsel og aktualitet, og vi er vilde med, at der findes et event som Copenhagen Fashion Summit, som formår at manifestere vigtigheden af bæredygtighed i modeindustrien.

Back Stage Rudolph Care Hudpleje CPH Fashion Summit

Andrea drømmer stadig et beauty summit


"Jeg har glædet mig til Copenhagen Fashion Summit, siden det sluttede sidste år. I år er Rudolph Care endnu engang den officielle beautypartner – og det er jeg ret stolt af at kunne sige. Jeg drømmer jo stadig om, at Eva Kruse (red. CEO, Copenhagen Fashion Summit) en dag vil tage skønhedsbranchen under sin vinge og udvide Copenhagen Fashion Summit til også at omhandle skønhed. Tænk sig, hvor meget vi kunne udrette, hvis to så store spillere i verdensindustrien gik sammen og inspirerede hinanden til at skabe et mere bæredygtigt grundlag for vores forretninger. Det kunne være så sejt.”

Du kan følge med i Copenhagen Fashion Summit ved at livestreame hele eventet via deres hjemmeside her. Du kan også læse Andreas Q&A-svar her, hvor hun blandt andet snakker om bæredygtighed i Rudolph Care og hendes fremtidsdrømme. 

Andrea Elisabeth Rudolph til Copenhagen Fashion Summit 2018
Disse produkter bruger vi særligt backstage
Share on: