Rudolph Care – dansk ekspertise fra start til slut

31.03.2019

Alle Rudolph Care produkter er udviklet og produceret i Danmark. Læs mere om, hvorfor vi er ret så stolte af det. Amalienborg

Selvom Danmark er et lille land, er det et kraftværk af viden, ekspertise og kreativitet, og det nyder vi godt af i vores prioritering af dansk produktion. Og det er vigtigere end nogensinde før at producere varer lokalt. Ved at støtte danske virksomheder kan vi efterlade et mindre CO2-aftryk og skabe arbejdspladser, hvilket føles rigtigt på alle måder. Ved at investere i dansk-fremstillede produkter yder vi også et bidrag til et renere og mere sikkert miljø – ikke bare for vores generation, men også for de kommende. Landets love og overenskomster garanterer tilmed rettigheder for de ansatte og sikrer, at alle har gode arbejdsforhold. 

Rapsmark

Da Andrea startede virksomheden, allierede hun sig med et dansk team af dygtige udviklere og producenter for at sikre den høje kvalitet, effektivitet, perfekte konsistens- og duft og det luksuriøse finish, der kendetegner Rudolph Care- produkterne. Produkterne lanceres først, når Andrea er helt tilfreds og har sikret sig, at de lever op til vores høje standarder. Det færdige produkt har været igennem mange hænder, bogstaveligt talt , og vi er stolte af at være et dansk stykke håndværk. Vi arbejder stadig sammen med de selvsamme mennesker, der producerede de allerførste Rudolph Care-produkter. Det har givet et nært og personligt forhold, som i sidste ende gør vores produkter endnu bedre.

Nyhavn
Shop bloggen
Share on: