De bedste grunde til at bruge ansigtssolcreme

25.03.2019

Hverdagsluksus er en af grundstenene i Rudolph Care, og vi er fast besluttede på, at den skal kunne mærkes i alle vores produkter – og solcreme til ansigtet er ingen undtagelse. Læs de bedste grunde til at bruge vores Sun Face Cream. ​

Effektiv solbeskyttelse

Selvfølgelig – den mest åbenlyse grund til at bruge solcreme til ansigtet er, at det beskytter din hud i ansigtet fra solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Solen er farlig og bestemt ikke at spøge med – uanset hvor dejlig og lækker varm, den kan være. Når man brænder huden på eksempelvis varmt vand eller risten i ovnen, heler huden igen, mens hudcellerne aldrig glemmer en solskoldning. Det er derfor ekstra vigtigt at beskytte sig mod netop solen – alt for mange får nemlig konstateret hudkræft årligt. Sun Face Cream fra Rudolph Care findes i tre intensiteter – SPF 15, 30 og 50. Som udgangspunkt er SPF 15 tilstrækkeligt i Danmark (hvis du smører nok på, vel at mærke – 1 teskefuld til hele ansigtet), men overvej altid din huds sensitivitet. Og så er det altid rigtig nemt at tjekke UV-indekset på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Plejende, naturlige og økologiske ingredienser

En anden, lækker grund til at bruge Sun Face Cream fra Rudolph Care er, at den faktisk kan erstatte din dagcreme i den solrige sæson. Vi har nemlig sørget for at fylde den med tilstrækkeligt med nærende og plejende ingredienser. På ingredienslisten finder du blandt andet økologisk agurkekstrakt, som hjælper til at binde fugten i huden og virker opfriskende. Du finder også hvedekimolie, som især er rig på antioxidanter, æbleekstrakt, der bevarer hudens spændstighed, og ikke mindst økologisk havtornolie, som særligt beskytter og tager sig af tør og stresset hud. 

Ansigtssolcreme, Sun Face Cream, fra Rudolph Care

Den sanselige oplevelse

Nu har vi fortalt om både SPF-beskyttelsen og de mange gode ingredienser, men sidst må man bestemt ikke glemme sanseligheden. Sun Face Cream er først og fremmest solcreme, der ikke fedter. Den har en let konsistens, absorberes hurtigt på huden, hvilket gør den til en lækker base for naturlig makeup. Og så dufter den himmelsk – duften er diskret, helt sin egen og er fremstillet af naturlige olier uden brug af de 26 allergene parfumestoffer, som EU anbefaler, man undgår.

Køb de tre solcremer til ansigtet ved at klikke her.

Sun Face Cream fra Rudolph Care
Share on: