De fem essentials på farten

Med Essentials To Go har vi samlet fem renseprodukter i rejsestørrelse til dig som ikke vil gå på kompromis med hverken luksus eller renserutine, når du er på farten – eller dig som endnu ikke har prøvet Rudolph hudpleje produkter. 

De små rejsestørrelse giver dig nemlig en fantastisk mulighed for, at lære de milde, men effektive renseprodukter fra Rudolph Care rigtig godt at kende, samt opleve de positive forandringer for din hud og måske endda finde dine Rudolph Care favoritter. 

Derfor skal du rense din hud

Det er altid vigtigt at rense sin hud på ansigt og hals både morgen og aften. Om aftenen er det vigtigt at du renser "dagen" af. Måske har du haft makeup på, som selvfølgelig skal fjernes. Uanset om du bruger lidt eller meget makeup. Også selvom, at du ikke har haft makeup på, vil der sætte sig skidt, støv og forurening fra luften på din hud. Hvis du ikke renser der væk, gnides det ind i din hud i løbet af natten mens du sover og det er her dine porrer vil blive tilstoppet og tilføre huden urenheder. Om morgenen er det vigtigt at rense alle de affaldsstoffer af, som huden udskiller når du sover. Med Essentials To Go vil du finde det let og enkelt at rense din hud. Find ud og opnå en forfriskende fornemmelse inden du skal i seng, og når du står op om morgen. 

Dorthe Kjærulff Voss - sælger og beauty ekspert hos Rudolph Care 

 

Det får du:

 

Facial Scrub Mask 25 ml

Luksuriøs eksfoliering og dybdevirkende fugtmaske i ét og samme produkt. Den indeholder fine skrubbekorn udvundet af acaibær og abrikos, som nænsomt fjerne døde hudceller og urenheder.

Facial Mist 30 ml
Forfriskende ansigtsspray med fugtgivende, rensende og opstrammende effekt, der frisker alle hudtyper op øjeblikkeligt.

Hand & Body Soap 50 ml

DK: Acai Hand & Body Soap fjerner skidt, snavs og bakterier, så huden efterlades blød og med en tiltrækkende duft med noter af bl.a. fersken og hvid jasmin. 

Cleansing Milk 25 ml

DK: Acai Cleansing Milk renser blidt hele ansigtet og fjerner samtidig effektivt både øjenmakeup og hverdagens almindelige snavs. Den er parfumefri og så mild, at den kan bruges både morgen og aften af alle hudtyper. 

Cleansing Foam 50 ml

DK: Blød og lækker skumsæbe, der effektivt renser huden for snavs, fedt og bakterier, mens sanserne forkæles med Rudolph Cares milde og rene duft.

 

Essentials To Go gør det super nemt at have ren og velplejet hud, når du er på farten og kan købes helt eksklusivt på Rudolph Cares webshop.

Har du allerede en favorit?

Shop Bloggen
Share on: