Andrea Elisabeth Rudolph om de grønne heltinder

01.09.2019

”Min hudpleje skal selvfølgelig være lige så god for min krop, som min kost er det”Andrea

“Sund glød er ikke et mysterium. Den er et opnåeligt resultat hele livet. Velplejet hud ser bare yngre ud, og hvis du giver din hud, hvad den har brug for, kvitterer den med at give dig den udstråling, som gør, at dit indre og ydre føles –stort set –jævnaldrende. Så du ser ud, som du føler dig. Uanset hvor gammel, du er. Vores produkter er ligeglade med alder. Det er jeg også. Jeg er gammel nok til at vide, hvad jeg vil. Ung nok til at tro på, at det kan lade sig gøre. Og erfaren nok til at få det til at ske. Det giver mig styrke, mod og balance. Din alder fortæller primært hvor mange fødselsdage, du har fejret. Den siger intet om, hvem du er som menneske. Til gengæld er dit ansigt dit visitkort overfor alle, du møder på din vej. Jeg elsker mine smilerynker og den karakter, de giver mit ansigt. Men nogle gange føles det ærligt talt som om, at mine naturlige alders-tegn løber en lille smule i forvejen. Det irriterer mig. Og det er mit bedste afsæt for at tænke nyt..." 

Andrea Elisabeth Rudolph

Hudpleje fra Rudolph Care by Andrea Rudolph

"... så det har vi nu gjort. Resultatet er jeg virkelig stolt over. To helt nye, grønne heltinder i familien: Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer – skabt af alt godt fra planteriget. Tranebær, spinat, grønkål, aloe vera, mango-smør, broccoli, avocado og –selvfølgelig –vores acaibær. Og med effektiv stamcelle-teknologi fra æbler og hele to fugt-boostende hyaluronsyrer. Lyder det som en superfood-smoothie? Nemlig!"

"Det er helt logisk for mig, at min hudpleje selvfølgelig skal være lige så god for min krop, som min kost er det. Mindst! Og naturligvis Svanemærket og COSMOS-certificeret, så det færdige resultat er den bæredygtige, ansvarlige luksus, du altid kan regne med fra Rudolph Care. Faktisk er der ingen grund til dårlige hud-dage. Din hud forandrer sig konstant, så det er en misforståelse at gifte sig med ét enkelt produkt for livet. Mærk efter og læg mærke til, hvad din hud egentlig har brug for, der hvor du er i livet. Og supplér din rutine med de her to grønne krigere, hvis du og din hud trænger til et kærligt løft og et effektivt, fugtboostende klap på kinden. Jeg vil ikke nøjes med at “ældes med ynde”. Jeg mærker, at min livserfaring øger min livskvalitet fra dag til dag. Og at det at passe bedre og bedre på mig selv, gør mig rigtig glad. Min hud skal selvfølgelig se ligeså levende ud, som jeg føler mig. Med Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer, har jeg nu to nye hjælpere på hylden, der vil det samme som jeg”.

 

Andrea Elisabeth Rudolph ♥

Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care
De grønne heltinder
Share on: