De Rudolph Care produkter, vores mænd låner

14.04.2019

Rudolph Care kan bruges af alle aldre og køn, og det har det mandlige islæt af vores base derhjemme efterhånden fundet ud af. Læs med, når Rudolph Care teamet fortæller, hvilke produkter mændene særligt låner fra skønhedshylden.

CECILIE

"Min kæreste bruger noget så sexet som Mommy & Me. Han har døjet med eksem i mange år og kan pludselig få meget tør hud, men Mommy & Me virker bare. Han bruger den store bøtte på maks 14 dage. Forleden købte han nogle små, tomme bøtter (på størrelse med lip balm) i Matas til at fylde med Mommy & Me, så han kan have den med på farten. Det er så smart, synes jeg."

ANDREA

"Min mand bruger utroligt meget serum, og han er kæmpe fan! Jeg har dog været nød til at lære ham, at han ikke kan bruge den alene, men at der skal en ansigtscreme ovenpå. Han elsker den ensartethed, den giver huden, og den gel-agtige konsistens. Han lånte så meget af min serum til sidst, at han nu har fået sin egen. Derudover er han også vild med Anti-stress Facial Cream eller Facial Oil efter barbering, og så er han begyndt at rense sit ansigt med Cleansing Foam. Jeg er ret stolt af ham, og han har så smuk og dejlig hud."

JANE

"Herhjemme er det min Acai Facial Oil der er hurtigere tom, end man kan forvente. Faktisk er det blevet sådan nu, at vi altid har to stående, så ingen skal undvære sin Acai Facial Oil, hvis den anden er på farten med overnatning. Derudover er teenagesønnen svært glad for A Hint of Summer. Jeg tror, han har indset, at der er damer i at have lidt kulør i kinderne." 

JULIE

"Min kæreste bruger flere af mine produkter fra badeværelseshylden, men særligt Herbal Mint Shampoo, Roll-on Deo og Facial Scrub Mask bliver der altså brugt en hel del af. Han fortæller, at Scrub Mask er virkelig god til at forberede huden inden barbering, da den efterlader huden ren, eksfolieret og fuld af fugt."

CAMILLA S.

"Min mann elsker Acai Facial Oil etter sin barbering, det tok litt tid før jeg skjønte, at det var han som til stadig tømte de dyrbare dråpene. Selv brukte jeg en mini dråpe til mitt ansikt, hvor han tok to gode pump og virkelig koste seg! Heldigvis er han lett å tilgi, da han er mye mykere å klemme på nå."

HELENE

"Min mands yndlingsprodukt er Herbal Mint Shampoo, men mine to sønner bruger nu også flittigt af den. De elsker duften og det lækre, bløde skum - så jeg synes altid den er hurtig tom. Derudover er min mand også stor fan af vores ansigtssolcreme. På hans arbejdsplads er han meget ude i det fri, så fra april til oktober har jeg aldrig den dejlige solcreme for mig selv - men det gør nu heller ikke noget - jeg er bare glad for, at han bruger en god solcreme." 

JOSEPHINE

"Min mand stjæler min serum. Den var under udvikling, lige da vi havde fået vores første barn og var på 3 ugers barsel sammen. Vi havde fået en lille prøve hjem på serummet, og den testede vi sammen. Duften minder ham stadig om den fineste, nye tid og er fortsat en ’yndlings’ hos ham. Derudover stjæler han Herbal Mint Shampoo i brusebadet og min Acai Cleansing Foam. Og solcreme, når jeg husker ham på det :-)"

CAMILLA D.

"Min mand er STORFORBRUGER af Herbal Mint Shampoo! Det er godt, den er kommet i en 390 ml-størrelse. Facial Oil, Moisture Delight og Cleansing Foam deler jeg også med ham, selvom han ikke altid vil indrømme, at disse flittigt bliver brugt både morgen/aften af ham. Han er ligeså stor fan af vores skønne produkter, som jeg."

LOUISE

"Min kæreste låner gerne min Anti-stress Facial Cream fra skønhedshylden og Herbal Mint Shampoo under bruseren. Og så bruger han selvfølgelig vores solcreme og er svært glad for den, da den ikke klistrer og er dejlig let." 

Shop mændenes favoritter her
Share on: