Derfor er aftersun en god idé

24.07.2019

Andrea Elisabeth Rudolph fortæller om, hvordan hun bruger aftersun efter en dag i solen.​Reparerende og kølende aftersun fra Rudolph Care

"Først vasker jeg mig med Body Soap så solcreme, snavs og sand vaskes nænsomt af, og bagefter bruger jeg Body Scrub. Det er min erfaring, at min sommerfarve bliver meget flottere og holder længere, hvis jeg får sol langsomt og sikkert (altså med masser af solcreme) og bruger scrub oftere end ellers. Når jeg bader på stranden, bruger jeg faktisk ofte fint strandsand eller en håndfuld kradsende tang som scrub.”

”Når jeg kommer ud af badet, tørrer jeg mig og sprayer herefter Aftersun Repair Spray jævnt over hele kroppen. Når den er absorberet, bruger jeg Acai Body Lotion eller Acai Body Oil – alt efter humør. Og nogle gange kører jeg luksusversionen og blander de to – især hvis min hud virker lidt tør.” 

Aftersun spray fra Rudolph Care - til forbrændt og varm hud

”Nogle gange er jeg i humør til mere glimmer, og der bruger jeg Aftersun Shimmer Sorbet efter badet i stedet for. Den køler og genopbygger, og efterlader min hud, som havde den fået et glitrende Instagram-filter over sig. Jeg elsker den for konsistensen, plejen og den gyldne tone, den tilfører huden – uanset hudfarven”.

 

Andrea ♥

Shimmer aftersun fra Rudolph Care
Køb aftersun her
Share on: