Derfor skal du bruge solcreme i ansigtet

29.05.2019

Der er mange gode og vigtige grunde til at bruge solcreme i ansigtet. Vi lister 3 af dem her.Solcreme til ansigtet med faktor 50 fra Rudolph Care

1. Solen er farlig 

Selvom der findes mange gode grunde til at have ansigtssolcreme med i skønhedsrutinen, vil vi alligevel påpege den vigtigste af dem alle: Solen er farlig. Når du opholder dig i solen, udsættes du nemlig ikke kun for lækker varme og muligheden for at få en god sommerglød – du udsætter også huden fra skadelige, ultraviolette UVA- og UVB-stråler. Uden optimal beskyttelse trænger strålerne dybt ned i huden og kan på sigt forsage skader og alvorlige hudsygdomme. Det er derfor vigtigt, at man beskytter ansigtets fine hud med effektiv solbeskyttelse, hvis UV-indekset er på 3 eller derover. 

Effektiv og vandafvisende solbeskyttelse fra Rudolph Care

2. Nærende, bæredygtig luksus i SPF-format 

Vigtigst af alt er solbeskyttelsen, men hvorfor ikke kombinere den med ansigtscreme, der giver din hud meget mere end SPF? Da Andrea Elisabeth Rudolph gik i gang med at udvikle Sun Face Cream var det med den altafgørende ambition, at den skulle kunne stå i stedet for hendes dagcreme i sommermånederne, og at ansigtet i høj grad skulle mærke til effektiv næring og luksuspleje. Derfor har Sun Face Cream fra Rudolph Care det bedste fra begge verdener; aktive, naturlige ingredienser, som tager sig særligt af din huds behov, og effektiv SPF fra solfiltre, der både er sikre for dig og dine omgivelser. De naturlige ingredienser i Sun Face Cream er blandt andet kamille, som beroliger huden, æbleekstrakt, som fornyr hudens celleproduktion, og havtornolie, som øger hudens elasticitet og beskytter mod frie radikaler med et højt indhold af antioxidanter – og ikke mindst dulmende agurkekstrakt, der virker som en naturlig fugtgiver på huden. 

3. Den langsigtede virkning 

Med ansigtssolcreme kan du som sagt forebygge hudsygdomme forsaget af solens stråler, men du kan også hjælpe huden på vej på den lange bane. Særligt UVA-strålerne forsager nemlig ’fotoaldrig’ af huden, som betyder at hudens elastin- og kollagenfibre ændres. Med andre ord; din hud mister hurtigere sin spændstighed og elasticitet, hvis ikke du beskytter den med ansigtssolcreme. 

 

Vores solcreme til ansigtet findes i tre intensiteter; SPF 15, 30 & 50. Og en vidunderlig kombination er at bruge Smooth Operator Serum under ansigstsolcremen for smuk, ensartet hud og en fin glød. Køb Smooth Operator Serum her eller læs om den gode kombination af serum og sun face cream her.

Køb Sun Face Cream fra Rudolph Care her
Share on: