Det perfekte par

Det er svært ikke at kaste sig ud i solen, når dens varme stråler endelig skinner, men det kan på sigt have en kedelig effekt på din hud, hvis du ikke lige bruger et par minutter på at beskytte den først. Solcreme er et must for at minimere skaderne fra solens UVA-stråler, der forsager rynker, og for at reducere UVB-strålernes brændende effekt på huden. Men også den hudpleje, der ligger under solcremen, kan gøre en forskel for, hvor påvirket din hud bliver af en sommer i solen.

Acai Anti-Ageing Serum er det oplagte valg, hvis du vil booste huden med spændstighed, fugt og glød - og Andreas personlige sommer-kombi. Serummet beskytter huden mod udtørring, modvirker aldringstegn forsaget af solen, og holder huden i optimal form under solcremen. Desuden er den naturlige og bæredygtige ingrediens Lex Feel også med til at gøre hudoverfladen ensartet og silkeblød.

Beskyt som minimum din hud med SPF 15, og gerne mere, hvis du skal være meget i solen. Høj SPF er ikke lig med bleg hud - blot mere beskyttet hud, der roligt, men sikkert tager farve i solen. 

Shop Bloggen
Share on: