Signature Notes: Diskret velduft og meget mere

Læs om den nyslåede vinder af prisen Diskret Velduft, Signature Notes Huile de Parfum, og hvordan du kan kombinere og understrege den med vores lette og lækre Eau de Parfum.

Den naturlige, svanemærkede og økologiske parfume, Signature Notes, fra Rudolph Care

Vores parfumeolie, Signature Notes Huile de Parfum, vandt en skøn læserpris for et par uger siden, da Costumes læsere kårede den til vinder i kategorien Diskret Velduft ved uddelingen af Costumes Skønhedsfavoritter 2018. Det er vi utroligt stolte af! Signature Notes er duften af Rudolph Care og følger i vores rosa produktseries fodspor med de to certificeringer Svanemærket og Cosmos. Den er nemlig naturlig, certificeret økologisk og sågar verdens første svanemærkede parfume. 

Signature Notes parfume fra Rudolph Care

Parfumeolien udvikler sig ved påføring og bliver en del af dig med hjælp fra din kropsvarme, og derfor skal du påføre den der, hvor pulsen slår og huden er varmest – på håndled, albuer, i armhulerne, knæhaser og ved øreflipperne. Duften er fin og delikat, og du kan derfor med fordel forstærke og opbygge den med Eau de Parfum. Derfor har vi samlet Huile de Parfum og Eau de Parfum i en luksuriøs gaveæske, Signature Notes Limited Edition. I gaveæsken får du den fine Purse Edition parfumerulle, som indeholder parfumeolien, samt parfumesprayen Eau de Parfum.

De to parfumer har samme duft, og giver dig mulighed for at opbygge og supplere din duft i flere lag. Den lille parfumerulle er nem at have med i tasken og giver en diskret og sanselig oplevelse hver gang, man bruger den. 

 

Pssst… hvis du er mere nysgerrig på indholdet, duften og kombinationen af de to parfumer har vi samlet alt, der er værd at vide om Signature Notes lige her.

Shop Bloggen
Share on: