Efterårsgaven til dig selv

Hvorfor er det egentlig, at gaverne, vi køber, sjældent er til os selv? Prøv Rudolph Cares gaveæsker, som er nærende og plejende luksus til hud og hår – også til dig selv. 

Holiday Helpers Gaveæske fra Rudolph Care

Gaveæskerne, Christmas Crush og Holiday Helpers, er sidste års julegaveæsker, som absolut ikke må gå i glemmebogen. Æskernes indhold holder sig nemlig som minimum til september 2019 og indeholder nøje udvalgte produkter til en særlig god pris. 

fugt og glød til ansigtet

Gaveæsken Holiday Helpers har fokus på intensiv pleje til ansigtet. Æsken indeholder Cleansing Foam, Acai Lip Balm, Acai Facial Scrub Mask og Acai Anti-stress Facial Cream
Cleansing Foam og Acai Facial Scrub Mask er produkter, som vil tilføre din renserutine ren, kærlig omsorg. Cleansing Foam er en let renseskum, som renser i dybden, hvor Acai Facial Scrub Mask både er en eksfolierende ansigtsrens og en rig ansigtsmaske – den er nemlig spækket med økologiske olier og sheasmør, som sammen med de eksfolierende acai- og abrikoskerner bringer næring og intensiv pleje til ansigtet. Efter du har renset huden med det rensende skum eller den nærende maske (eller begge – de to kan nemlig også kombineres – læs mere om det her), kan du lægge kronen på værket med den fugtgivende, rige og beroligende ansigtscreme Acai Anti-Stress Facial Cream og Acai Lip Balm til læberne.

Holiday Helpers har en værdi af 1050,- DKK, men fås til den lækre pris af 845,- DKK

Christmas Crush - Gaveæske fra Rudolph Care

Efterårs-kit til krop og hår 

Giv lidt tilbage til kroppen, håret og hovedbunden med denne eksklusive gaveæske. Christmas Crush indeholder nemlig Acai Body Lotion, Acai Body Balm og hårprodukterne Herbal Mint Shampoo og Forever Soft Conditioner

Acai Body Lotion og Acai Body Balm er luksuriøs kropspleje spækket med antioxidanter og essentielle fedtsyrer, som er særligt gode til tør hud. Især balmen har mange, gavnlige evner – brug den som en fugtmaske i ansigtet om natten eller som en oliekur til tør hovedbund.

Herbal Mint Shampoo og Forever Soft Conditioner er økologisk, nærende og luksuriøs hårpleje, som vil styrke og pleje dit hår i en skiftende årstid – Herbal Mint Shampoo vækker dine sanser, styrker dit hår og plejer din hovedbund, imens Forver Soft Conditioner blødgør og giver håret glans uden at tynge med økologisk avokadoolie og honning.

Christmas Crush har en værdi af 830,- DKK, men fås til den lækre pris af 595,- DKK

Shop Bloggen
Share on: