Eksperterne guider: Find ansigtscremen til din hud

I Rudolph Care har vi netop lanceret en ny ansigtscreme; Moisture Delight – og i denne anledning bliver vores eksperter ofte spurgt om, hvilken ansigtscreme, der er bedst at bruge. Men svaret på dette spørgsmål kan være vidt forskelligt – og afhænge af din huds tilstand. Derfor har vi stillet vores ekspert Camilla fra Rudolph Care en række af de mest stillede spørgsmål, som forhåbentligt vil gøre dig klogere på din hud og hjælpe dig til at finde den rette ansigtscreme til dig.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken hudtype jeg har?

”Jeg kan bedre lide at tale om hudens tilstand frem for type; huden er kroppens største organ, og hvad huden har behov for, vil derfor være i evig forandring. De forskellige årstider, livsstil, sygdom, stress osv., påvirker, hvordan huden føles og ser ud. Bliv 'mindful' og opmærksom på din hud – og tag dig tid til at mærke efter om den er stram, irriteret, har tørre flækker, mangler glød m.m. Alt dette vil være med til at bestemme din hudplejerutine. Se på din arbejdssituation; sidder du foran en computer hele dagen? Eller er du meget udendørs? Alt hvad vi gør, påvirker huden – og rigtig pleje balancerer og beskytter din hud, hvor end du befinder dig.”

Skal jeg vælge min creme ud fra min alder?

”Creme som er lavet til en moden- eller voksen hud indeholder som oftest aktive ingredienser, som arbejder med hudens aldringstegn. En ung hud kan vælge dette fra, men bør fokusere på fugt, balance og beskyttelse; og til dette formål vil vores nye ansigtscreme Moisture Delight være genial. Et serum vil på grund af sin konsistens lettere transportere aktive ingredienser ind i din hud – og derfor kan et serum klart anbefales under din foretrukne creme, hvis du ønsker pleje, som er fokuseret på at arbejde med hudens aldringstegn. Drømmer du om at forebygge eller bekæmpe fine linjer anbefaler jeg; Anti-ageing Facial Moisturizer, Anti-age Serum og vores koncentrerede ansigtsolie efter fugtbehov."

Økologisk ansigtscremeMin hud har tendens til at fedte – særligt i løbet af dagen. Skal jeg undgå at bruge en ansigtscreme?

”Find en let ansigtscreme, som giver fugt – uden for meget olie, som kan balancere din fedtede hud. En creme beskytter din hud, som en usynlig hinde, og selv en fedtet hud har behov for fugt og beskyttelse. Vores nye ansigts creme Moisture Delight er et let fugtboost, som trænger hurtigt ind uden at fedte.”

Min hud bliver nemt meget tør, blussende og irriteret, hvilken creme kan afhjælpe en følsom hud?

”En creme, som både fugter og indeholder olier, der er tilpasset din tørre hud, vil med tiden berolige rødhed og irritation i huden, da det ofte er et tegn på ubalance. Din creme bør have fokus på at dæmpe rødhed og uro eller betændelsestilstande i huden. Din huds tilstand trænger til ekstra pleje og god beskyttelse mod vind og vejr – og jeg vil anbefale en god ansigtsolie under din dagcreme, når huden er tørrest. Her vil vores ansigtscreme Anti-stress Facial Cream og Facial Oil være et beroligende, plejende og fugtgivende makkerpar.”

Min hud er kombineret – hvordan finder jeg en creme, der kan skabe balance, så min hud ikke fedter i T-zonen (pande, næse og hage) og samtidigt bliver tør på kinderne?

”Begynd med at se på din renserutine: Bliver din hud stram - efter du har renset den? Find en let ansigtscreme, som giver fugt og trænger hurtigt ind, som kan balancere din fedtede hud. Vores nye ansigts creme Moisture Delight er et let fugtboost, som efterlader din hud velfugtet uden at fedte. Brug den sammen med en dråbe Facial Oil i din ansigtscreme eller direkte på de tørre områder, som plejer huden -  eller prøv olien alene om natten for at genoprette din huds balance.”

Andrea Rudolphs ansigtscremeHvilken creme giver flot glød og er god til at mindske rynker og fine linjer?

”Her er der mange ønsker :) Begynd med et godt serum. Acai anti-ageing serum vil både booste gløden i din hud og virke beroligende på muskelspændinger, så huden vil synes glattere og mere smidig. Facial Oil giver din hud en fantastisk glød; og en gennemfugtet hud vil se mindre rynket ud end en tør hud. Find en ansigtscreme, som matcher din huds behov for den rette beskyttelse – og brug cremen sammen med denne superduo.”

"Til sidst vil jeg understrege, at en sund hud i balance kræver en god renserutine; de rigtige renseprodukter forstærker effekten af din ansigtscreme og vil give dig mærkbare og synlige resultater. Glem ikke at rense din hud, før du påfører din favoritcreme, resultatet bliver så meget bedre!"

 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Et forårsfrisk fugtboost

Kiss Dry Goodbye Foråret bringer to opfriskende og super fugtgivende nyheder med sig: Mist Delight...
Share on: