Eksperterne guider: Sådan bevarer du din sommerglød

18.08.2019

Læs med, når Rudolph Cares ekspert, Louise, guider dig til, hvordan du kan lade sommergløden stråle længe endnu. ​Rudolph Cares ekspert Louise guider til masser af fugt, som er hovedelementet i en velbevaret sommerglød

August er over os, og det er tid til at tage din varme, strålende glød i hånden og holde fast i den langt ind i efteråret. Mange af os er så opladte på sol, varme og sommerstemning, at det står som malet på vores hud – og det er jo det dejligste. Men hvordan holder vi den følelse ved lige? Det er meget enkelt – fugt, fugt og atter fugt. 

”Fugtet hud er som tommelfingerregel en god base for alting, og især din sommerglød. En lækker sommerglød er som sådan ikke vanskelig at bevare, men den er forudsat af, at man fugter sin hud godt igennem. Fugten fra din daglige krops- og ansigtspleje er blandt andet den, der giver huden sin udstråling, og den er derfor alfa-omega for en velbevaret glød.”

Lækker, rig, plejende og økologisk balm til hele kroppen fra Rudolph Care

”Fælles for næsten alle Rudolph Care produkterne er, at de har fokus på at fugte huden tilstrækkeligt, men der er visse produkter, som er ekstragode, hvis man hurtigt og lækkert vil have fugtmættet og strålende hud”

BALM TIL HELE BODY

Acai Body Balm er det perfekte fugt-boost til hele kroppen. At smøre sig ind i balmen efter et bad, eller at give benene en tur inden sengetid er noget, huden elsker. Den er også rigtig god at bruge i ansigtet som en fugtmaske til natten – her vil huden optage den mængde fugt, den har brug for, og du vil vågne med et silkeblødt og et gennemfugtet ansigt.” 

SKRUB HUDEN SUND OG GLØDENDE

Acai Body Scrub & Acai Facial Scrub Mask er også lækre kilder til glød, udstråling og masser af fugt. For at bevare gløden og en strålende hud, er det essentielt at eksfoliere huden. Eksfolieringen skrubber nemlig ikke kun det døde hudlag af – den sørger også for, at din hud bedre kan optage den fugt, du tilfører den. Og det skønne ved Acai Body Scrub og Acai Facial Scrub Mask er, at deres økologiske olier tilfører huden en masse fugt, imens du skrubber de døde hudceller væk.”

Ren acaiolie fra Rudolph Care - Acai Facial Oil

ET ØKOLOGISK VITAMIN-BOOST TIL ANSIGTET

”Til ansigtet er vores Acai Facial Oil også et vidunder, hvis man vil vedligeholde gløden. Facial Oil er naturligt meget mørk i farven, fordi den er ren, koncentreret acaiolie fra de mørke acaibær - og det viser sig på huden som et gyldent touch. På samme tid er Facial Oil en lille, men stærk skønhedsbombe af blandt andet vitaminer, essentielle fedtsyrer og ren luksus-fugt til din hud. Jeg anbefaler at bruge ansigtsolien om aftenen, hvis man ikke er så glad for olie til ansigtet i dagtimerne – om natten har olien også ideelle kår til at arbejde grundigt, aktivt og plejende med ansigtet. ”

SELVBRUNER TIL HELE KROPPEN

”Til sidst kommer jeg naturligvis ikke udenom vores prisvindende, økologiske selvbruner, A Hint of Summer, som jo er en sikker vinder til en skøn glød. A Hint of Summer er dog også forudsat af masser af fugt og regelmæssig eksfoliering, for at farven forbliver ensartet og smuk. Selvbruneren kan bruges både i ansigtet og på kroppen, og fugten sikres, når du blander den med din dagcreme, bodylotion eller olie. Mængden af A Hint of Summer er meget afhængig af, hvor intens en farve man ønsker, men jeg anbefaler altid at starte med 2-3 pump til ansigtet og 4-5 pump til kroppen, hvis man har en god sommerkulør, og efterfølgende mærke sig frem"

Produkterne til din glød
Share on: