En frisk start på året med rent og sundt hår

Stærkt hår med masser af glans

Sundt, smukt og glansfuldt hår er en hverdagsluksus, vi synes du skal unde dig selv i det nye år. Derfor hjælper vi den gode hårrutine på vej, ved at give en rejsestørrelse af vores friske Herbal Mint Shampoo med i alle webshopordre i januar 2019. 

Måske god hårpleje er en hverdagsluksus, men vi vil også være sikre på at den daglige pleje ikke skader hverken vores hud, vores krop eller miljøet. Derfor skabte vi en serie af hårprodukter fyldt med økologisk og naturlig pleje og lækkerhed. Herbal Mint Shampoo er en del af den serie og er med sit knitrende, bløde, hvide skum og duft af menthol en alletiders hårmakker at give sig i kast med i 2019.

Økologisk og naturligt skummende shampoo fra Rudolph Care

Herbal Mint Shampoo har en sansevækkende duft at menthol og grønne urter og håret bliver således ikke bare rent, friskt og lækkert, men dufter også lige akkurat sådan. Sammen med udtræk af rosmarin og salvie modvirker og beroliger mentholen tør og irriteret hovedbund. Mentholen, der er udvundet af mynte, har i tillæg en kølende og forfriskende virkning. Den kan bruges til alle hårtyper, uanset om håret er fint, kraftigt, normalt eller fedtet, hvis hovedbunden klør, er tør eller ligefrem skaller. Den fugter, plejer, styrker og renser. Således er den en oplagt universalshampoo som hele familien kan bruge - store som små og uafhængigt af køn. 

andre elisabeth rudolph med lækkert hår

Af andre gode ingredienser er bl.a. salvie, rosmarin og hvedeprotein værd at fremhæve, idet de er med til at pleje hovedbunden og give et sundt og glansfyldt hår. Salvie er kendt for at være antibakteriel, anti-inflammatorisk og for at stimulere blodcirkulationen, mens rosmarin renser hårsækkene, fremmer hårvækst og virker beroligende. Hvedeprotein er rent hårguf, der ikke blot genopbygger tørt og ødelagt hår, men også har en blødgørende effekt, er fugtbevarende og giver glans, smidighed og ikke mindst styrke, så håret ikke knækker så nemt.

Pssst.. vi anbefaler at bruge Forever Soft Conditioner efter hver hårvask for at opnå ekstra pleje og gøre håret nemt at redde ud. 

Find badeglæden frem
Share on: