En gave til dig, der køber solcreme i maj

04.05.2019

… køb to solprodukter, og få en glitrende gave med i din ordre. Læs mere her. Aftersun med naturligt guldglimmer - Aftersun Shimmer Sorbet fra Rudolph Care

Vi byder sommeren velkommen i hele maj måned 2019 med en strålende og gylden gave. Vi giver dig nemlig vores glitrende, kølende Aftersun Shimmer Sorbet (værdi; 225,-) med i gave, når du køber minimum to af vores svanemærkede solprodukter i fuld størrelse på www.rudolphcare.com.

Aftersun Shimmer Sorbet er et beroligende aftersun-produkt; rig på aktive, naturlige ingredienser, der både plejer og opfrisker din hud optimalt efter en dag i solen. Den er bl.a. rig på jordbær, der renser med et højt indhold af magnesium og calcium, multebær, som er en stærk antioxidant med beroligende egenskaber, og aloe vera, der giver en kølende fornemmelse. Kokosolie og sheasmør virker blødgørende og tilfører din hud fugt.

Med en let og delikat konsistens vil Aftersun Shimmer Sorbet føles som kølende sorbet mod solvarm hud. Og så vil det fine strejf af guld efterlade din hud med en smuk, glitrende glød.

Tilbuddet kan kombineres med alle produkterne i fuld størrelse fra vores svanemærkede, prisvindende solserie til både børn og voksne i hele maj måned.

Du kan shoppe alle vores solprodukter, hvis du klikker her

Andrea & Rudolph Care ♥

Køb vores svanemærkede solserie her
Share on: