En gave til dig og din mor på mors dag

06.05.2019

Køb én Signature Notes Purse Edition og få en ekstra med i gave inklusiv fin gaveindpakning​Naturlig oliebaseret parfume fra Rudolph Care

På søndag d. 12/5 er det mors dag og traditionen tro, fejrer vi dagen med en helt særlig gave. Når du bestiller vores svanemærkede og økologisk-certificerede parfume Signature Notes Huile de Parfum – Purse Edition (8 ml.), giver vi dig nemlig en ekstra parfumerulle med i din pakke. Så du kan dele oplevelsen og forkæle din mor med en unik, luksuriøs og naturlig parfume. 

Pssst… Vi lægger også en gavepose med i din ordre, så du nemt kan pakke gaven ind til din mor. Kampagnen gælder fra d. 6-12 maj 2019 så længe lager haves. 

Signature Notes er duften af Rudolph Care. En perfekt balance mellem det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle i én yndefuld duft. Signature Notes Huile de Parfum er en ren og eksklusiv parfumeolie, som er skabt med de fineste, naturlige råvarer og økologiske ingredienser. Olien er tilsat et strejf af E-vitamin, økologisk mandel-, acai- og havtornolie, der både plejer og beriger huden med oliernes gode egenskaber – i kombination med de naturlige, delikate duftnoter, der efterlader dig med en diskret og elegant duft.

Tip: Den fine rulle er lige til at tage med på farten – og så er parfumeolien nænsom mod huden i sommermånederne helt uden at udtørre den.  
 

Share on: