En klassiker i nye klæder

Sidst vi lancerede Acai Body Lotion Limited Edition, blev den taget så flot imod. Derfor lancerer vi den igen i et nyt, smukt og abstrakt design. 

Acai Body Lotion Limited Edition - økologisk og svanemærket body lotion fra Rudolph Care

Acai Body Lotion er et af Andrea Elisabeth Rudolphs absolutte yndlingsprodukter. En klassiker, man ikke har lyst til at løbe tør for. Den nærende lotion er fyldt med naturlige ingredienser af højeste kvalitet, som holder huden blød og fugtmættet hele dagen – uden at fedte. Og så er den selvfølgelig Svanemærket og Cosmos-certificeret.

Print og design af den smukke emballage er skabt af Andreas søster, tekstil- og printdesigneren Cecilie Elisabeth Rudolph. Printet illustrerer på abstrakt vis Rudolph Cares univers. Cecilie var dels inspireret af farverne i acaibærret fra Brasiliens regnskove, og måden hvorpå man påfører Rudolph Cares produkter i lag-på-lag på huden. 

Acai Body Lotion er god til alle hudtyper, men er særligt udviklet til tør hud. Og så er den særdeles velegnet til sart, følsom og irriteret hud.

” Jeg bliver altid lidt ærgerlig, når min Acai Body Lotion løber tør. Det er jeg ikke ene om. Den trænger hurtigt ind, fugtmætter og har en sublim langtidseffekt, som holder min hud fugtmættet hele dagen. Nu i en 400 ml version, som (næsten) aldrig løber tør og som, jeg ved, vil glæde mange. Acai Body Lotion er ren hverdagsluksus. Det nye, flotte design er skabt af min lillesøster, Cecilie Elisabeth Rudolph. Jeg glæder mig over at skulle have den stående på min badeværelseshylde - og til at bruge den hver dag.” 

- Andrea Elisabeth Rudolph

Shop Bloggen
Share on: